Farsang! Ti ellenáltok a "pókember akarok lenni" kérésnek?
Kiráz a hideg ettől a pókember/batman jelenségtől. Hogy minden évben majd minden fiú ebbe a két jelmezbe bújik.
Az első három év ovis farsangján gond nélkül tudtam jobb irányba befolyásolni a fiamat, így volt szakács, pandamaci, hadvezér. De idén pókember akar lenni ő is, mint az összes többi fiú...
Pedig nem is látott még pókember mesét, itthon nincs is semmi pókember, csak hát az ovistársak nagy hatással vannak rá is.
Tudom, hogy a farsang róla szól. Neki kell a jelmezt felvenni, neki kell benne jóléreznie magát...de nehezemre esik mégis teljesíteni ezt a kívánságot.
Ti mit tesztek vagy tennétek a helyemben?
Szia!
Nekem se lehetett gyermekkoromban abba öltözni ami szerettem volna, így mire általános iskolába kerültem, már nem is érdekelt a farsang.
Most a Kislányom óvodás, így kijelentette nekem, hogy krokodil szeretne lenni:), én meg most töröm a fejem, hogy varrjam meg a jelmezét:))!
Tavaly későn tudtuk meg mikor lesz a farsangi bál, mert pont 2 hétig január végén beteg volt, így csak a közös előadást adtak és annak öltözött be a Törpe volt, a Hófehérkéből játszottak el egy jelenetet.
Kisfiamnál a Bölcsibe még nem jelezték, hogy mikor mi lesz.
Üdv két gyermekes Anyuka.
Szerintem tálalás kérdése az egész! A kislányom is pókember szeretett volna lenni, de hát én nem örültem neki. Leültettem a gép elé, és megegyeztünk, hogy ha nem találunk olyan jelmezt ami jobban tetszik neki, akkor lehet pókember.
Nézegettük a képeket, és megragadta a figyelmét a léghajós jelmez. Így ő most léghajós lesz!
Nem kell erőltetni, de fel kell hívni a figyelmét arra, hogy milyen sok alternatíva van még!
Utolsó!
Ugyanezt megcsináltam én is. Végignéztük a gépen a teszveszes, jófogásos, jelmezkölcsönzős ajánlatokat közösen és tetszett is neki több is, de aztán csak maradt a pókember...
Az ovis divat nagy úr... Az én fiam is 6 éves, ez volt a harmadik farsangja az oviban. És bizony ő is pókember meg batman volt az első két évben. Attól, hogy nekem nem tetszik (mert nem tetszik) - attól még ez a vágya. A fiúk mindig szuperhősök akarnak lenni, a jók, akik megmentik a világot a gonosztól. Azért ez szerintem nem olyan rossz üzenet. Mi sem nézünk ilyen rajzfilmeket, de attól még ismeri mindenki.
Viszont!!! Én nem akarom hogy a gyerekem x év múlva a fejemhez vágja, hogy ő nem akart pl. kutyus lenni a farsangon, hanem pókember akart lenni és én nem hagytam. Érzékeny kis lelkük van ám, megjegyzik az ilyeneket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!