Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Farsang! Ti ellenáltok a...

Farsang! Ti ellenáltok a "pókember akarok lenni" kérésnek?

Figyelt kérdés

Kiráz a hideg ettől a pókember/batman jelenségtől. Hogy minden évben majd minden fiú ebbe a két jelmezbe bújik.

Az első három év ovis farsangján gond nélkül tudtam jobb irányba befolyásolni a fiamat, így volt szakács, pandamaci, hadvezér. De idén pókember akar lenni ő is, mint az összes többi fiú...

Pedig nem is látott még pókember mesét, itthon nincs is semmi pókember, csak hát az ovistársak nagy hatással vannak rá is.

Tudom, hogy a farsang róla szól. Neki kell a jelmezt felvenni, neki kell benne jóléreznie magát...de nehezemre esik mégis teljesíteni ezt a kívánságot.

Ti mit tesztek vagy tennétek a helyemben?

2013. jan. 23. 09:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%
Jovohonapba lesz 3 eves a kisfiam es o is ovis. Nallunk is ket fajta jelmez orulet van. Szinten Pokember es Scooby doo kutya. Ebbol kifolyolag az en kisfiam Scooby doo akar termeszetesen lenni. Engem annyira nem zavar. tegnap vettuk meg neki a jelmezt.
2013. jan. 23. 10:31
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Nekem se lehetett gyermekkoromban abba öltözni ami szerettem volna, így mire általános iskolába kerültem, már nem is érdekelt a farsang.

Most a Kislányom óvodás, így kijelentette nekem, hogy krokodil szeretne lenni:), én meg most töröm a fejem, hogy varrjam meg a jelmezét:))!

Tavaly későn tudtuk meg mikor lesz a farsangi bál, mert pont 2 hétig január végén beteg volt, így csak a közös előadást adtak és annak öltözött be a Törpe volt, a Hófehérkéből játszottak el egy jelenetet.

Kisfiamnál a Bölcsibe még nem jelezték, hogy mikor mi lesz.

Üdv két gyermekes Anyuka.

2013. jan. 23. 10:35
 13/19 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem tálalás kérdése az egész! A kislányom is pókember szeretett volna lenni, de hát én nem örültem neki. Leültettem a gép elé, és megegyeztünk, hogy ha nem találunk olyan jelmezt ami jobban tetszik neki, akkor lehet pókember.

Nézegettük a képeket, és megragadta a figyelmét a léghajós jelmez. Így ő most léghajós lesz!

Nem kell erőltetni, de fel kell hívni a figyelmét arra, hogy milyen sok alternatíva van még!

2013. jan. 23. 10:57
 14/19 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ugyanezt megcsináltam én is. Végignéztük a gépen a teszveszes, jófogásos, jelmezkölcsönzős ajánlatokat közösen és tetszett is neki több is, de aztán csak maradt a pókember...

2013. jan. 23. 11:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem nem kell erőltetni a dolgot! Marad a pókember!
2013. jan. 23. 12:34
 16/19 anonim ***** válasza:
hé ez az Ő bulija !
2013. jan. 24. 12:50
 17/19 anonim válasza:
100%
Mennyi kretén van, csak a normális szülők válaszai vannak lepontozva...
2013. jan. 24. 20:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Az én kiscsoportos fiam is az akar lenni.Pedig ő sem nézi a mesét, de már látta, mivel nagyobb unokatesója imádja.Én nem terelem másfele.Persze felajánlom neki a többi verziót is, de ha ő az akar lenni, nem tiltakozom.Ez csak egy farsang, nem kell ezt túl komolyan venni, és ráadásul az ő "bulija".
2013. jan. 27. 15:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Az ovis divat nagy úr... Az én fiam is 6 éves, ez volt a harmadik farsangja az oviban. És bizony ő is pókember meg batman volt az első két évben. Attól, hogy nekem nem tetszik (mert nem tetszik) - attól még ez a vágya. A fiúk mindig szuperhősök akarnak lenni, a jók, akik megmentik a világot a gonosztól. Azért ez szerintem nem olyan rossz üzenet. Mi sem nézünk ilyen rajzfilmeket, de attól még ismeri mindenki.

Viszont!!! Én nem akarom hogy a gyerekem x év múlva a fejemhez vágja, hogy ő nem akart pl. kutyus lenni a farsangon, hanem pókember akart lenni és én nem hagytam. Érzékeny kis lelkük van ám, megjegyzik az ilyeneket...

2014. márc. 4. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!