Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 napja lázas a gyerek voltunk...

3 napja lázas a gyerek voltunk orvosnál körzetinél gyógyszert iszik. Már el kellett volna mulnia. Vigyem korhézba vagy várjak még. SOS?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 12:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a gyerkőc?

A kúp a legjobb a lázcsillapítók közül, és persze a fürdő

2013. jan. 22. 13:11
 12/19 A kérdező kommentje:

algoflex babay vel csillapitjuk és kuppal és fürdővel és borogatással lemegy 38 ra de alig 1 ora alatt visza 39 re .doktornő drága nem veszei fel a telefont.. az a baj hogy 3 napja csinálja azt .. ok nélkül nem kéne mér lázas legyen.

lehet hoghy füle vagy begyulladva tavaly szutrák föl a fülét akkor is magas láz volt a tünete.semmi más.. megyünk korházba csak tudnám hogy 35 km re van jogsi nincs apa kamionozik.. ismerősök persze ilyenkor sehol..

2013. jan. 22. 13:17
 13/19 coffeez ***** válasza:
Akkor hívd ki az ügyeletet!
2013. jan. 22. 13:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is ügyeletet hívj! Ha valóban be kell jutnotok valahogy a kórházba, akkor intézniük kell nektek egy betegszállítót!
2013. jan. 22. 13:37
 15/19 A kérdező kommentje:
várjuk a doktornőt, de van olyan hogy nem veszi észre hogy a füléről lázas.??? tavaly 3 szor volt igy és akkor sem fájt neki csak magas láza volt
2013. jan. 22. 13:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Az ilyen magas lázat általában vírus okozza. Az antibiotikum semmit nem ér ilyen esetben.

Írd majd meg mit mondott a doki.

2013. jan. 22. 13:59
 17/19 A kérdező kommentje:
volt a doktornő várjunk még nem hatott a gyógyszer. csillapítsam a lázát...
2013. jan. 22. 14:57
 18/19 anonim ***** válasza:
ma írta fel a fiamnak is ezt a gyógyszert a doki, neki még hőemelkedése sincs, csak nagyon köhög és hurutos. azt mondta csúnya a torka, de a fiam állítja, h nem fáj neki. passz. én pillanatnyilag még ki sem váltottam. hűtőfürdőzz és várj még 1-2 napot. egyébként nem rossz ez a gyógyszer, kapott ilyet még külföldön a fiam, rögtön lehúzta a lázát.
2013. jan. 22. 18:22
 19/19 A kérdező kommentje:
ez az én is azt várnám tőle hogy levigye .. már..
2013. jan. 22. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!