Megfulladt volna?

Figyelt kérdés

Nem rég itt volt unokatesóm a férjével és a 1,5 éves fiukkal. Hoztak ropit, egy idő után a gyerek keservesen elkezdett szinte már zokogni, és a ropi felé nyúlni, hogy neki kell.

Az apja akart neki törni és adni, de unokatesóm úgy leordította fejét, hogy csak néztünk, mert hogy megfullad tőle a gyerek. Eltartott egy darabig a vita, még így vendégségben is a gyerek meg csak bőgött...

Ti mit reagáltatok volna, okozhatott volna fulladást a ropi?

2013. jan. 21. 17:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%
Ha leszippantja, akkor igen, de 1,5 évesen egy szál ropit nyugodtan megehetett volna.
2013. jan. 21. 17:13
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy 1,5 éves gyereknek kemény még a ropi, igaza van az unokatesódnak. A mogyoró is nagyon kemény. Viszont egy db kiflit azt lehetett volna a kezébe adni, hogy ne sirjon a ropi után.
2013. jan. 21. 17:18
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg össze tudta volna rágni, főleg ha egy kis darab.

Mások előtt meg nem üvöltözünk a férjünkkel, gyerek előtt pláne.

2013. jan. 21. 17:22
 4/21 anonim ***** válasza:

Amíg nincs annyi foga, hogy el tudja rágni, én sem adnék neki ropit. Nem is azért, mert megfullad konkrétan, de felsértheti a száját vele, fuldokolhat tőle, lenyelheti egészben stb. Ahhoz ugyanis a ropi elég kemény, hogy el tudja nyammogni.

Az anyuka helyében én is adtam volna inkább egy kiflicsücsköt vagy babapiskótát a béke kedvéért a gyereknek.

2013. jan. 21. 17:32
 5/21 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Természetesen a családi drámázás idegenek és a gyerek előtt szerintem is gáz.
2013. jan. 21. 17:33
 6/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, van foga, legalábbis amit láttam, a rágófoga már jött neki, 2 hete attól volt hőemelkedése.

Az apja egy kis darabot akart letörni neki, azért nem értettem az egész cirkuszt mert a melegszendvicskenyér héjából meg simán adott a gyereknek darabokat, vagyis hát azt harapta a gyerek, én inkább ezt nem adtam volna még.

2013. jan. 21. 17:37
 7/21 anonim ***** válasza:

a lányom 1,5 évesen simán ette a ropit

viszont kérdés minek hozzák ha a gyereknek meg nem adnak belőle ?

akkor hoztak volna inkább "gyerekbarát" nasit

másik simán kiraktam volna a párt h itt nem veszekednek menjenek ki amíg el nem csitulnak ....

2013. jan. 21. 18:07
 8/21 A kérdező kommentje:

Hát, erre nem gondoltam, mármint kirakni őket, a ropit végül is nekünk hozták, csak fel lett bontva és unokatesóm az asztalra tette.

Mikor meg a gyereket az ölébe ültette akkor meglátta.

2013. jan. 21. 18:10
 9/21 anonim ***** válasza:
68%

Nem irigylem unokatesód férjét... allergiás vagyok az ilyen paranoid hisztigépekre...

Egyébként nem valószínű, hogy egy másfél éves gyereknek bármi baja is lett volna, ha megkaparint egy ropit... pláne ha ott ülnek körülötte, akik megakadályozzák, hogy egészben a szájába tömje...

2013. jan. 21. 18:15
 10/21 anonim ***** válasza:
37%
Egyébként tipikus, hogy gyerekszülés után ezt csinálja egy nő. Ilyenkor szoktak elválni, ha betelik az asszonnyal a pohár, és utána még nekik áll feljebb.
2013. jan. 21. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!