Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 napja lázas a gyerek voltunk...

3 napja lázas a gyerek voltunk orvosnál körzetinél gyógyszert iszik. Már el kellett volna mulnia. Vigyem korhézba vagy várjak még. SOS?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 12:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

hány fokos a láza?

milyen gyógyzsert kapott?

kontrollara mikor kell visszavinned?

orvos mit mondott?

iszik e elegendö folyadékot

(van olyan betegség hogy 3 napos láz és utánna elmulik)

2013. jan. 22. 12:52
 2/19 A kérdező kommentje:

A LEGMAGASABB 39

pénteken kell viszamenni . ennyit mondott

iszik eleget de semmit nem eszik.

2013. jan. 22. 12:53
 3/19 A kérdező kommentje:

cefzil antibiotikum

orcsepp kup algofex baby

2013. jan. 22. 12:53
 4/19 anonim ***** válasza:

akkor ujra orvos vagy kórház akkor ez nem gyerekjáték. még ma vidd mielött lázgörcsöt kap.

jobbulást

2013. jan. 22. 12:57
 5/19 anonim ***** válasza:
algoflex baby kúp az igen gyenge ennél joval erösebb kúpot is fel tud irni a doki
 6/19 anonim ***** válasza:

A mi dokink akkor ír csak antibiotikumot ha kiderül mi is a baja. Ha 3 napnál tovább lázas akkor kezdi el csak, mert 3 nap alatti lázat vírus okoz, erre nincs orvosság. Baktriális fertözésre adnak antibiotikumot.

ha folyamatosan 39 fokos, vagy is nem megy lejebb akkor érdemes vissza vinni, de gondolom tudja az orvos mira adott antibiotikumot.

7/19 anonim ***** válasza:
Nekünk az algoflex nem segített. Germicid-C viszi csak le a lázat a lányomnál. Sztem hívd fel a dokit, hogy kaphat-e más lázcsillapítót mint algoflex..
2013. jan. 22. 13:02
 8/19 anonim ***** válasza:
Mire adta ezt az antibiotikumot az orvos? "Csak" arra, hogy lázas? Kislányomnak 2 hete ugyanezt írta fel az orvos, de neki mandulagyulladása volt. Mennyire tudod levinni a lázát? Nekem azt mondta a doktornő, hogyha 38 fokra leviszi, az elég és ha 2-3 nap múlva is lázas, vigyem vissza. Mióta szedi az antibiotikumot?
2013. jan. 22. 13:05
 9/19 coffeez ***** válasza:
Először is kúp (Germicid C) és irány a hűtőfürdő. Annyi fokról kezd, ahány fokos láza, és láb felől hűtöd kb 10 perc alatt 32 C-ra. Max 15percet legyen a vízben. Ha didereg, az nem jó, mert akkor beindul a hőtermelés, ezért fontos a fokozatosság! Az orvost hívd fel, mondd el neki, mi a helyzet,Te is megnyugszol, és legalább ő is képben lesz. Jobbulást!
2013. jan. 22. 13:09
 10/19 anonim ***** válasza:

Lázcsillapításra mit adsz nekI? Nurofen? Panadol? vagy kúpot?

Borogatás, vagy hütő-fürdő!

Én 9hónapos fiam 39,5 lázzal vittem az ügyeletre, miután semmivel nem tudtam levinni a lázát. Hajnal fél öt volt. Hát szépen szólva szinte kipenderítettek hogy hogy képzelem hogy lázzal ügyeletre viszem..:(

Ha nem csillapodik a láz gyógyszer/hűtés ellenére sem, akkor vidd vissza a dokihoz!

2013. jan. 22. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!