3 napja lázas a gyerek voltunk orvosnál körzetinél gyógyszert iszik. Már el kellett volna mulnia. Vigyem korhézba vagy várjak még. SOS?
hány fokos a láza?
milyen gyógyzsert kapott?
kontrollara mikor kell visszavinned?
orvos mit mondott?
iszik e elegendö folyadékot
(van olyan betegség hogy 3 napos láz és utánna elmulik)
A LEGMAGASABB 39
pénteken kell viszamenni . ennyit mondott
iszik eleget de semmit nem eszik.
cefzil antibiotikum
orcsepp kup algofex baby
akkor ujra orvos vagy kórház akkor ez nem gyerekjáték. még ma vidd mielött lázgörcsöt kap.
jobbulást
A mi dokink akkor ír csak antibiotikumot ha kiderül mi is a baja. Ha 3 napnál tovább lázas akkor kezdi el csak, mert 3 nap alatti lázat vírus okoz, erre nincs orvosság. Baktriális fertözésre adnak antibiotikumot.
ha folyamatosan 39 fokos, vagy is nem megy lejebb akkor érdemes vissza vinni, de gondolom tudja az orvos mira adott antibiotikumot.
Lázcsillapításra mit adsz nekI? Nurofen? Panadol? vagy kúpot?
Borogatás, vagy hütő-fürdő!
Én 9hónapos fiam 39,5 lázzal vittem az ügyeletre, miután semmivel nem tudtam levinni a lázát. Hajnal fél öt volt. Hát szépen szólva szinte kipenderítettek hogy hogy képzelem hogy lázzal ügyeletre viszem..:(
Ha nem csillapodik a láz gyógyszer/hűtés ellenére sem, akkor vidd vissza a dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!