Hány hónaposan?

Figyelt kérdés

Mikor kezdted a biliztetést? Mikor kezdte a kanállal evést,önállóan? Mikortól nem evett éjszaka? Mikor állt rá a napi 1x alvásra?

Sok kérdésem van, mert mi most állunk ezek előtt, úgyhogy minden érdekel. :))

2013. jan. 22. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:

2 hósan nem evett máréjszaka

13-14 hósan kezdett el 1x aludni

15 hósan ragadott kanalatt és evett önállóan

bilizni soha nem kezdett el, söt utálta a bilit, max a fejére húzta. aztán 2 évesen meglátott egy barátainknál wc szükítöt, és ettöl a perctöl szoba tiszta, nem volt hajlandó csak wc szükítös wc-re menni, de pelenkát sem akart többet.

szóval hány éves is a csemetéd? 2 hós, 13 hós, 14 hós, 2 éves?

2013. jan. 22. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Kanállal másfél éves kora óta eszik egyedül. Villával már olyan 14-15 hónaposan is tudott.

7 hónaposan szokott le az éjszakai evésről, egy éves korráig vizet ivott, utána azt is elhagyta. Azóta ha jön a foga, akkor néha még kér tejet éjjel, de az ritka.

8 hónaposan állt be a fix egy alvásra.

Bili nem érdekli, ha pelenka nélkül van mondjuk fürdés előtt, akkor simán ott pisil, ahol épp sikerül. Amúgy szól, ha bekakil, kéri, hogy cseréljük ki, de a bili nem érdekli még. Majd nyáron talán.

23 hónapos kislány anyukája

2013. jan. 22. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyobbik (fiú):

18 hónaposan kakilt először a bilibe, de az véletlen volt. 2 év 2 hónaposan kezdtük "élesben", ennek több mint fél éve, de még mindig nem az igazi.

Kanállal önállóan 2 évesen kezdett enni. Előtte is adtam neki kanalat, de ő inkább evett kézzel.

13 hónaposan szoktattam le az éjjeli szopiról.

Extrém rossz alvó volt, örültem, amikor egyáltalán arra rá tudtam venni, hogy legalább egyszer aludjon nap közben, kb. 6 hónaposan.

Kicsi (9 hónapos lány)

1 hónapja ráültetem a bilire ébredés után, rendszerint belepisil.

Próbálkozik a kanállal, de általában mellémegy.

Számtalanszor szopik még éjjel, ezzel kezdeni kéne valamit, de egyelőre ő az elszántabb. :)

Az esetek felében már csak egyszer alszik nap közben, ez valószínűleg nem jó, de nem tudok vele mit csinálni. Ő is rossz alvó, valamit tuti én rontok el.

2013. jan. 22. 14:54
 4/4 A kérdező kommentje:

13 hónapos.

Bilit még nem is vettem,majd most akarok.

Még mindig eszik éjjel 1x

Általában 2x alszik 1 nap,délelőtt is délután is, de már jobb lenne ha 1x aludna sokat,akkor én is tudnék valamit csinálni.

Kanállal egyenlőre bohóckodik, nem mertem még kaját rakni elé, mert szét csapkodná az összeset, Kézzel gyönyörűen eszik falatkákat.

2013. jan. 23. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!