Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodában a dajka bántotta a...

Óvodában a dajka bántotta a kislányom. Te mit tennél holnap ha meglátnád a dajkát?

Figyelt kérdés
A Kislányom tavaly januárban kezdte az óvodát.Ma zokogva tört ki,hogy a Szilvi néni bántotta,elkezdtem kérdezősködni a 4 éves kislányomtól és azt mondat sokszor a karját szorítja a kedves dajka,és az óvónőtől megtudtam,hogy egy ideje nem is beszél senkihez a Kislányom.Olyan ideges vagyok,hogy legszívesebben orrba nyomnám a dajkát komolyan.

2013. jan. 21. 20:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

Én pedig bizony adnék a gyerek szavára!

Biztosan beszélnék a vezetővel.

2013. jan. 22. 16:53
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
11! Gondolom nincs gyereked. Ha lenne, tudnad, hogy olyanokat ki tudnak talalni, hogy az ember esze megall. Nem rosszasagbol persze, egyszeruen ok meg mashogy ertelmezik a dolgokat. Nem a vezeto az elso lepes, hanem a "gyanusitott" , masik gyerek,szulok.
2013. jan. 22. 19:27
 13/16 anonim ***** válasza:
16%
Téged biztos így kezelnek a gyerekeid, gondolom kénytelenek hazudozni, mert az igazat úgyis hiába mondanák....Amúgy sem velem kéne itt személyeskedned.
2013. jan. 23. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolso! Egy gyerekem van es iskolaban dolgoztam sokaig, emellett van a csaladban egy bolcsodei gondozono es szemelyes jo ismeroseim kozott ovonok is akadnak. A sajat tapasztalatom is, illetve az o tapasztalatuk is, hogy a gyerek nem mond igazat ilyen kicsi korban. Nem azert, mert hazudik, egyszeruen neki csak mas a valosagerzete. Az enyem pl azt mondta, nem adtak neki enni, holott csak nem szerette az ebedet es nem ette meg. A hugom meselte, hogy egy anyuka felhaborodottan esett neki egy reggel, hogy miaz, hogy meztelenul kellett a gyerekeknek tornazni - valojaban az egyik kisgyerek mosdohasznalat utan beszaladt a csoportszobaba nadrag es fehernemu nelkul. Szoval nem kell elsore elhinni mindent. Plane nem letamadni valakit. Esszeru eloszor erdeklodni mashonnan is, mielott megvadol az ember valakit. Az nem kicsit ego, amikor te leorditod a szerencsetlent, aztan 10 masik tanusitja, hogy a gyerek kozelebe se volt....
2013. jan. 23. 19:24
 15/16 anonim válasza:
0%
én először minimum agyonvernem
2013. márc. 28. 03:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta, kérdező?
2013. márc. 28. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!