Mi lehet ez? 21 hónapos kislányom üvölt ha beteszem az ágyába, nem akar ott aludni, , pedig idáig csak ott aludz. Olyan mint ha utálná.
Elsőre, ha eddig külön aludt, én is az éjjeli fényt, ilyesmit ajánlom. De akkor se essetek kétségbe, ha kicsit vele "kell" aludni:).
Hülyeség, hogy soha nem fog kimászni az ágyatokból, ezt a "sohát" nem is értem... Amint kielégül az igénye, tovább tud rajta lépni és "leválni", újra egyedül aludni:).
Köszönöm az ötletet, kipróbálom az éjjeli fényt - egy kis falra tehető gyereklámpát kap az ágya fölé - bár az előszobába ég a villany mikor altatom és ez a fény beszűrődik, de hátha jobb lesz. leesésgátlós kis ágya jövő héten lesz, ha az se lesz jobb a rácsosnál akkor az ártendezést is kipróbálom.
A szellemekben hiszek, de nem hiszem h ilyesmi lenne a dologban, mert nem úgy sír, nem úgy látom rajta hogy félne. meg idáig tényleg szépen aludt ott, remélem nem most költözött be hozzánk valami szellem :))
Masodik vagyok. Eszembe jutott meg valami.
A masodik gyereknel nekünk az volt a gond, hogy a kisagyban mar kifeküdte a matracot, na nem nagy melyedesben hogy lehessen latni a kratert :D De azert szepen elhasznalta, pedig uj matract kapott, nem az elsö gyereket.
Es ahogy nött mar kenyelmetlen volt neki a "regi" helye.
Lehetseges, hogy a te babadat is ez zavarja.
Bar ez is csak egy kosza gondolat, de erre az uj agy megoldas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!