Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2.5 éve kislányom nem szeret...

2.5 éve kislányom nem szeret vagy nem tud vagy nem akar jó magam se tudom szinezni, rajzolgatni?

Figyelt kérdés

de annál inkább szeret rajzoltatni és színeztetni velem vagy apjával.

ügyes okos kislány minden szint tud felismeri mondja is ami hihetetlen számomra, rá kell vezetni hogy ő maga is kezdje csinálni vagy életkori sajátosság?

2013. jan. 2. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne varj tole olyat amire meg nem kepes. Ebben az eletkoran meg nem kell szinezni vagy rajzolni. Amit csinal teljeden rendben van.
2013. jan. 2. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Ebben a korban még ne várj ilyet tőle.
2013. jan. 2. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Kisfiam jovohonapba lesz 3 eves es a bolcsin kivul sehol sem rajzol meg fest. Szerintem ott is csak azert mert latja a tobbitol. Minden elkepzelheto rajzolos festos dolgot vettem neki de ra sem nez. Meg ugy sem, hogy en ott rajzolgatok, festegetek vele. Meg olyan rajzfuzetet is vettem neki amibe fekete feherek a kepek es ha vizbe martott ecsettel elkezded kenegetni szinese valtozik. Gondoltam ez erdekelni fogja de ra sem nez. Van zsirkreta tobb fajta ceruza, toll, vizfestek de nem erdekli egyaltalan. Sot nallunk a gyurma sem erdekli azt is csak szetdobalja meg a puzzle sem. Masban viszont nagyon ugyes, rengeteg mondokat es eneket tud, szeet meselni, egy igazi kis dumagep de valahogy a rajzolas nem koti le. En nem eroltetem. Most majd megy oviba es jovobe suliba ott majdcsak megszereti.
2013. jan. 2. 15:56
 4/5 A kérdező kommentje:
oksa csak érdekelt:)
2013. jan. 2. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Majd később fog rajzolgatni...nekem a kisfiam 4,5 éves, és egy jó fél éve rajzolgat,szinezget,eddig őt sem érdekelte,de ha mi rajzoltunk neki,azt szerette,és el is várta.És elég gyorsan fejlődik a rajztehetsége..nem szabad semmit erőltetni,majd ha ő úgy gondolja,fog rajzolni...
2013. jan. 2. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!