Óvodában a dajka bántotta a kislányom. Te mit tennél holnap ha meglátnád a dajkát?
Igen ezt én is tudom,hogy ha igaz akkor is tagadni fog.
De olyan nehéz megnyugodni most.
Beszélj egy-két olyan szülővel akivel jóban vagy, hogy legyen szíves faggassa ki a gyerkőcét a történtekről.
Én ezt tettem. 4 éves kisfiam múlt héten közölte, hogy a dadusnéni elvette előle a kaját, pedig Ő még enni szeretett volna. Első felindultságomban beszélni akartam vele és az óvónővel, de a férjem meggyőzött, hogy előbb puhatolózzam. Van egy nagyon kedves anyuka, akivel sokat szoktam beszélgetni, és tudom ,hogy a kislánya sokat mesél az ovis történésekről. Amit a kislánytól megtudtam: soha nem történt olyan szitu, amit a fiam állított, inkább az ellenkezője. Nagyon sokszor előfordul, hogy a csoport nagy része már rég játszik vagy ebéd után már le is feküdt, az én fiam még csámcsogja a kajáját holt nyugodtan. senki nem háborgatja, addig eszik ameddig szeretne, nem vesznek el előle semmit. Hogy a sztorit honnan szedte rejtély számomra.
Most képzeld el mi lett volna, ha letámadom a dadust. Biztos ferde szemmel nézett volna a gyerekemre ezek után.
Ahogy magamat ismerem,kitépném a szívét másnap!!! :S
Utána lehet,hogy megkérdezném mi történt...de ez én vagyok :)
Egyébként írtak az előttem szólók csupa jókat,szerintem is érdemes puhatolózni kicsit !
Biztos,hogy én sem tudnék könnyen megnyugodni...nem egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!