Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam lányruhákat szereti,...

Kisfiam lányruhákat szereti, jó ez?

Figyelt kérdés
Van egy 5 éves kislányom és egy 2 éves kisfiam.Mindig szoknyát akar felvenni mert tánci-tánci és van autós tányérja de neki a Helló Kitty-s kell.Miért??
2013. jan. 21. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem utánozza a nővérét?Semmi baja nem lesz tőle ha abban bohóckodik,az én fiam is csinált ilyet.Most 3 éves és már nem vesz fel csak sötét kék,zöld,barna és csak fiús ruhákat,a világos kék kantáros nadrág lányos!(pedig nem)
2013. jan. 21. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
A nővérétől látja. Az én lányomnak a verdák tetszenek és a dinók. Babázni utál.
2013. jan. 21. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is fordítva van, 3 lesz a fiú, egy múlt a kislány.

A lányom lelkesen autózik, a babájára még rá sem nézett.

A kisfiadnak szerintem a lányod az isten, utánozni akarja, csak ugye ez annyira nem elfogadott,ha a kisfiú akar lányos dolgokat csinálni.

2013. jan. 21. 17:34
 4/7 A kérdező kommentje:
ÉN is arra gondoltam remélem nem lesz "más" most is a babát fésüli.
2013. jan. 21. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem két évesen még nincs annyira tisztában a nemével.

Egyszerűen tetszik neki a libbenő szoknya, meg a cicafigura. Majd rájön, hogy a nagyfiúknak az ilyeneket még ha olyannyira tetszik is neki, csak néznie szabad, de nem hordani.

2013. jan. 21. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ebben a korban követi a "mintapéldát", aki jelen esetben a nővére. Ha bátyja lenne, akkor fiúsabb lenne.

Ne aggódj, amint közösségbe (bölcsi, ovi) kerül, ahol lesznek fiúk is, ő is többet fog "fiúsabb dolgokkal" játszani!

2013. jan. 21. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Nővére miatt,öcsém is szerette szoknyát és barbizott velem, ma egy egészséges lassan 21 éves fiatalember aki a lányokat szereti nagyon is.Kisebbik öcsémnek(féltesóm) 3 nővére van és 2vel együtt van nap mint nap persze,hogy szereti a barbit és az ékszereket,bár az anyja elajándékozta a barkbikat mert cikinek érezte,hogy a fia szereti a barbikat.
2013. jan. 21. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!