Szerintetek beteg lesz a kisfiam?
Ma több orvosnál voltunk,mert kitörte az üveget a kisfiam és elvágta a kezét.Elmentünk a sebészetre, ott is kb 1,5 órát vártunk mire behívtak,ott is voltak betegek,de nem igazán vészes.Ezután a gyerekorvoshoz mentünk, szintén több mint egy órát vártunk, csak azért,hogy az orvoshoz bevigyük a papírt és megnézzék a kicsit.Na itt viszont sok gyerek volt, köhögéssel mentek orvoshoz.Volt olyan kisfiú aki a köhögés miatt már többször hányt is.
Szerintetek így a kisfiam is elkaphatott ott valamit?Nem köhögött rá senki,de azért csak egy légtérben voltak.2,5 éves kisfiúról van szó.
Vérző kézzel nem vettek előre?????
Milyen már.
ilyenkor nyugodtan lehet "kicsit bunkó" az ember főleg ha vérző fájdalmas nagy sebről van szó.
tuti nem jöttem volna el a sebészetről amig el nem látják.
Szégyen gyalázat az adott városra nézve . nem kell elmondani hol történt mert mindegy eláshatja magát akárki aki nem ajánlotta fel hogy menjetek be elöbb ilyen esetben.
első:
azért a sebészeten sokaknak vérzik, keze, lába, feje, nagy a hó, sok az elcsúszás, a szánkóbaleset
nem érkezési sorrendben fogadják a pácienseket, sajnos el tudom képzelni, hogy a 1,5 órás várakozás indokolt volt, mert sokan voltak előttük
kérdező: sok vírus és baci levegőben terjed, sajnos elképzelhető, hogy a kisfiadnak is jutott belőle és nem tud vele megküzdeni a szervezete. Ilyenkor csak reménykedni lehet. Az, hogy ne mköhögött rá senki, hogy nem fogott meg semmit, sajnos nem garancia arra, hogy egészséges marad. Nyilván ebben kell reménykedni.
Itt szerencsére nincs hó,de itt mindig annyian vannak a sebészeten.Mondták,hogy örüljünk,hogy még hamar bejutottunk,mert volt aki 8 óra óta ott ült.Hát mondom azért egy felnőtt megérti,hogy mi van,de egy gyerek nem.
Jól megjárjuk evvel az üvegtöréssel:(Jár közösségbe,ezért örülök,ha havonta csak 1x szed össze valamit.
Komolyan, nem értem miért mentél be a gyerekkel a gyerekorvoshoz? Minek beadni a papírt? Meg a sebészeten látták, mit néz még rajta a gyerekorvos is?
Persze, hogy lehet beteg.
Elég lett volna csak betelefonálni a gyerekdokinak, gondolom, megértette volna, hogy eleget ültél orvosnál, ma nem mennél be...
Mi tavaly hetente jàrtunk gyerekorvos,akkor került közössègbe a lànyom nagyon sokat volt beteg. Sajnos a tapasztalat az volt, hogy az esetek 80 szàzalèkàban mindig valami pluszt is összeszedtünk. Ràadàsul ítt az influenza, nagyon sok helyen tombol a bàrànyhimlő a skarlàt mèg a hànyòs hasmenős.
Èn biztos nem vittem volna a vàròba, inkàbb odaszòltam volna, hogy megyünk ès lehet-e, hogy előre vegyenek, mert a gyerek amùgy egèszsèges. Nàlunk Ez szokott működni.
Utólag meg is bántam, hogy bevittem.Most csak bízhatok benne,hogy nem szed össze semmit. Legutóbb mikor sokat vártunk,akkor beteg volt, szerencsére nem lett betegebb.Mennyi idő után jönnek a tünetek,ha elkapott valamit?
Melyik megyében laktok,hogy bárányhimlős, és hányós vírus van?Itt Hajdú-biharban kb 1,5 hónapja volt hányós vírus.Most ez a tipikus téli köhögéses van.Nagyon a közelünkben sem volt senki.Egy kisbaba köhögött nagyon tőlünk kb 1 m-re,de az anyuka mindig a szája elé tette a kezét.
Az én kisfiam is közösségbe jár, családi napközibe.
a betegség fajtájától függ, hogy mennyi idő alatt jönne kelő a tünetek
remélem, megússzátok, elég a keze most traumának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!