Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tünetmentes szalmonellás...

Tünetmentes szalmonellás kisfiamnak jobban ártana most vajon a bárányhimlő?

Figyelt kérdés

December végén igazolódott be, hogy szalmonellás a fiam. Már tünetmentes egy ideje, de két hete a székletvizsgálat eredménye még mutatta a szalmonellát a szervezetében. Azóta is itthon ülünk, nem ment oviba. Jövő héten viszek újabb mintát az ántsz-hez, ha negatív, akkor mehet közösségbe.

Viszont a környezetünkben valószínűleg bárányhimlővel fertőződött egy kisfiú... ártana az én fiamnak, ha átmennénk hozzájuk? Úgy értem most, hogy amúgy is baktérium van a szervezetében... erre ha összeszedne még egy betegséget csak rosszabb lenne?

2013. jan. 21. 10:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyenge most az immunrendszere, en nem kockaztatnek
2013. jan. 21. 10:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerettem volna, ha minél előbb átesik a bárányhimlőn, de akkor jól gondotam, hogy nem éppen most kellene. Köszönöm.
2013. jan. 21. 10:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Te amúgy normális vagy? Direkt fertőznéd meg a gyereked? És ha mondjuk szövődménnyel kórházba kerül mint sok gyerek? És ez független attól hogy szalmonellás-e vagy sem. Nem értem az ilyen szülőket.
2013. jan. 21. 11:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Normálisnak gondolom magam, igen. És igen, direkt fertőzném meg a gyereket, hogy ne felnőtt korában essen át ezen a betegségen, amikor még veszélyesebb.
2013. jan. 21. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
en nem tartom jo otletnek,de ha atviszed biztos megkapja.Az en fiam a nyaron volt es rettenetesen nezett ki bent szenvedtunk 3 hetet mire elmult de nem kivanom senkinek.
2013. jan. 21. 12:28
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem viszem végülis, mert amúgy is beteg. Talán mégsem most kellene összeszednie, mikor szalmonellás.

Előbb-utóbb elkapja majd az oviban, gondolom.

2013. jan. 21. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
mondjuk ha már tudják, hogy bárányhimlős akkor már nem fertőz, a pöttyök előtt 2 héttel fertőző, amikor még nem lehet tudni, hogy elkapta
2013. jan. 21. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
a baranyhimlo fertoz a tunetek megjelenese elott es az utolso valaszolo bocsi hogy kijavitalak de egeszen addig fertoz mig a holyagok le nem szaradnak/
2013. jan. 21. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
sose lennék rá képes, hogy direkt megfertőztessen a gyereket!
2013. jan. 21. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!