28 hós a fiam. Tönkrement az összes cumisüvegünk. Beruházzak még újba?
Ha úgy látod hogy igényli hogy pl. az esti tejet ebből szívesebben elfogadja akkor vehetsz pl. Mam üveget v. Nuk üveget is .
Gyerekfüggő van aki nagyon szereti ragaszkodik hozzá de elveheted tőle mert már elég nagy fiú. erősítsd benne a tudatot hogy Ő nem baba és nincs rá szüksége .
Az enyém még éjszaka szereti, ha van mellette víz, erre használjuk a cumisüveget, mert másból kiborul vagy nem tudja kinyitni, így viszont önkiszolgáló, amikor felébred néha.
Persze nálunk is lassan elkopott, és Avent nem volt, így vettünk egy Rossmann Babydream-eset és úgy néz ki, annak a pótcumija illik az Aventra is - bár most már maradtunk emennél.
Szerintem se vegyél, mert már nem pici baba, meg kell tanulnia pohárból inni! Amúgy én estére ha szomjas vizet adok neki pohárból, de van egy üveg ami jó, legalábbis én szeretem, mert nem folyik ki belőle a víz ez az
, én ezt használom, ha pl.elmegyünk valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!