Mennyi mézet ehet két éves gyerek?
Figyelt kérdés
Ártok neki ha napi két evőkanál mézet teszek az egésznapi teájába minden nap?2013. jan. 15. 15:21
1/4 anonim 

válasza:

_Szerintem_ a két evőkanál sok, az kábé egy felnőtt adagja(bizonyos források szerint egy ek. a felnőtt- adag:) ), kalóriában is és allergén- "bevitel"- ben is. Én csökkenteném:).
2/4 anonim 

válasza:

Szerintem semmi baja nem lesz,nem kell mindent túlaggódni
3/4 anonim 

válasza:

Hát az én lányom 1 éves kora óta rengeteg mézet megeszik. Most 4 éves, semmi baja tőle. Ha csuklik, akkor is kap egy kanál mézet, mert eláll tőle a csuklása. Nem számolom hány kanállal kap, de ha beteg akkor biztos sokkal egy nap.
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem nem. Az én 2,5 évesem napi 4 dl mézes citromos hársfateát iszik meg immunerősítő célzattal, és abba kb 1 kisebb evőkanál mézet keverek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!