2.5 éves lányomnak ma nagyon szelektív a hallása?
Figyelt kérdés
front van vagy mi? ma 26 szor szolok valamiért és még megkérdöjelezi. és biztos olyanért szolok amiböl baleset lehet aztán meg sir fél órát.2013. jan. 14. 16:29
1/2 anonim válasza:
Az én lányomnak is elég sokat van mikor nagyon szelektív a hallása!:D Ő márciusban lesz 3éves,de ma például az agyamra megy.:(
Egész nap nem tud magával mit kezdeni semmi nem jó neki,semmi nem köti le,folyton a sarkamban van,és csak "szenved".:(((
2/2 anonim válasza:
Az én lányom is Márciusban lesz 3 éves. Pont az előbb beszéltem az apukájával arról , hogy vajon ez a gyerek élvezi hogy mindenért vagy százszor szólok , vagy kérdezek. Amúgy is a dackorszak tombol nálunk, sok-sok ősz hajszálat köszönhetek neki.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!