Jó ötlet kb. fél éves korban családi napközibe adni a babát? Heti max.3 napra gondoltam, a többi napon családtag vigyázna rá. Nagyon közel lenne hozzánk.
az a kérdés, hogy kiváncsi vagyok a véleményekre. :)
bár nagyjából erre számítottam, itt nálunk nem jellemző, hogy ennyi idősen már megy anyuka vissza dolgozni.
:DDD
köszönöm! nem gondolom, hogy attól szuperanya valaki, ha évekig van itthon. :) egyébként meg annyira nem vagyunk anyagilag eleresztve. csak azt nem értem, hogy akkor miért vannak meglepődve, amikor 2-3 év után nem találnak munkát??
csak mert ennyi idő bőven elég ahhoz, hogy kiessenek a munkaerőpiacról.
Őszintén? Én azt nem értem,hogy ha valaki ennyire siet vissza,akkor miért vállal gyereket!
Más kérdés, ha tényleg a kenyérre valót kell megkeresni!
Nem, nem vagyok szuperanya, sőt saját vállalkozásom van, amit imádtam és most is, de már az elején tisztáztam magammal,hogy amíg nem megy a fiam, nem adom bölcsibe. Nyilván nekem is hiányzik a munkám, de azért vállaltam gyereket, hogy őt helyezzem minden elé!
Pontosan. Ki mitől boldog, attól lesz a gyerek is boldog!
Ha nem érzed otthon jól magad, ha kell a pénz menj, ne törődj senkivel!
A lányom novemberbe kezdte a bölcsit most várom a tesóját és igen erre a rövid időre vissza mentem dolgozni. Anyagiak miatt is meg most már nekem is szükségem van az emberek társaságát.
Jó lesz az idei évem munka, tanulás, és augusztusban ismét babázás. :)
Mondjuk engem kielégített sokáig az, hogy anya vagyok és ki is elégít még de 6 hónaposan én nem adnám be sehova még én maradnék mellette. Ez természetesen semmit nem jelent, hogy te rossz anya lennél vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!