Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jó ötlet kb. fél éves korban...

Jó ötlet kb. fél éves korban családi napközibe adni a babát? Heti max.3 napra gondoltam, a többi napon családtag vigyázna rá. Nagyon közel lenne hozzánk.

Figyelt kérdés

2013. jan. 12. 23:52
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:

az a kérdés, hogy kiváncsi vagyok a véleményekre. :)

bár nagyjából erre számítottam, itt nálunk nem jellemző, hogy ennyi idősen már megy anyuka vissza dolgozni.

2013. jan. 13. 10:04
 12/60 anonim ***** válasza:
35%
Hat itt nem fogsz támogatást kapni, pláne hogy oda írtad, szeretnél is vissza menni. A szuper anyák szemében ez megbocsáthatatlan bűn, hogy a gyereken kívül más is érdekel, pláne ha ez munka.... En sok sikert kívánok neked.
2013. jan. 13. 10:11
 13/60 anonim ***** válasza:
49%
Szia,mi nem otthon elunk es nekem is vissza kellett mennem 6 honap utan,a mi pici fiunkra childminder vigyazott,rajta kivul meg 2 masik gyerek volt,nagyon szereti a mai napig,baratkozos,vidam kisfiu.En meg szoptattam,ugyhogy napkozben fejtem a munkahelyen,anyatej ment a hutobe,masnap megkapta cumisuvegbol.Mindent meg lehet oldani ha muszaj:-)Neked kitartast,az eleje nem lesz egyszeru,de ettol nem leszel rosszabb anya!!
2013. jan. 13. 10:18
 14/60 A kérdező kommentje:

:DDD

köszönöm! nem gondolom, hogy attól szuperanya valaki, ha évekig van itthon. :) egyébként meg annyira nem vagyunk anyagilag eleresztve. csak azt nem értem, hogy akkor miért vannak meglepődve, amikor 2-3 év után nem találnak munkát??

csak mert ennyi idő bőven elég ahhoz, hogy kiessenek a munkaerőpiacról.

2013. jan. 13. 10:19
 15/60 A kérdező kommentje:
hozzáteszem, én gyerek nélkül 30 felett jó sokáig nem találtam munkát..gyerekkel meg gondolom még nehezebb.
2013. jan. 13. 10:20
 16/60 anonim ***** válasza:
80%

Őszintén? Én azt nem értem,hogy ha valaki ennyire siet vissza,akkor miért vállal gyereket!

Más kérdés, ha tényleg a kenyérre valót kell megkeresni!

Nem, nem vagyok szuperanya, sőt saját vállalkozásom van, amit imádtam és most is, de már az elején tisztáztam magammal,hogy amíg nem megy a fiam, nem adom bölcsibe. Nyilván nekem is hiányzik a munkám, de azért vállaltam gyereket, hogy őt helyezzem minden elé!

2013. jan. 13. 10:22
 17/60 anonim ***** válasza:
48%
Gondolom azért siet vissza, mert teljes életre vágyik. Van, akinek ehhez a gyerek kell, meg a háztartás, van akinek munka, pláne ha az a munka hivatás is egyben. Nem ettől lesz valaki jó vagy rossz anya. Egyebkent ha egy ember minden igénye ki van elegitve -munka, anyaság, család, szórakozás, akármi, amire vágyik- akkor többet képes adni magából es ez bizony a gyereknek is jobb. Hány besavanyodott, X eve gyesen levő anyukarol lehet itt olvasni, az jobb? Engem személy szerint 2 évig kötött le csak a gyereknevelés, utána vágytam "emberek koze", igy visszamentem dolgozni. Most itthon vagyok, a gyerek mar nagy, most a háztartás tölti ki az életemet, ez tesz boldoggá. Örömet okoz hajnalban kelni es sütit sütni, mire felébrednek, takarítani, mosni, tanulok kézimunkazni, nyelvet tanulok. Boldog vagyok es igy a gyerekem - a családom- is boldoggá tudom tenni.
2013. jan. 13. 10:30
 18/60 anonim ***** válasza:
27%

Pontosan. Ki mitől boldog, attól lesz a gyerek is boldog!

Ha nem érzed otthon jól magad, ha kell a pénz menj, ne törődj senkivel!

2013. jan. 13. 11:06
 19/60 anonim ***** válasza:
35%
Hja, ez a szuperanya mentalitas, nullara pontozni azt, akinek a kakispelus-gugyoges-babucika korforgason kivul is vannak igenyei es elete. Gratulalok.
2013. jan. 13. 17:08
 20/60 anonim ***** válasza:

A lányom novemberbe kezdte a bölcsit most várom a tesóját és igen erre a rövid időre vissza mentem dolgozni. Anyagiak miatt is meg most már nekem is szükségem van az emberek társaságát.

Jó lesz az idei évem munka, tanulás, és augusztusban ismét babázás. :)

Mondjuk engem kielégített sokáig az, hogy anya vagyok és ki is elégít még de 6 hónaposan én nem adnám be sehova még én maradnék mellette. Ez természetesen semmit nem jelent, hogy te rossz anya lennél vagy ilyesmi.

2013. jan. 13. 19:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!