A te gyerkőcöd beköthető az autósülésbe télikabátban?

9-36os ülésbe nagykabátban, overálban éppen hogy be tudom kötni a 18 kilós fiamat, most tervezzük, hogy az autó saját övével kötjük be, mert már egyébként is 106cm.
el nem hiszem, hogy egy 10 kilós gyereket nem lehet bekötni, valamit el kellett nézned!
linkeld be az ülést, hátha tudunk segíteni, tanácsot adni.
mi ülésünknek a gyerkőc combjai között a huzat alatt van egy gomb amit ha benyomunk ki tudjuk még húzni az övet!

Nekünk Römer King gyerekülésünk van (9-18 kg-ig). Fiam 13 kg, és nem tudom belekötni.... Nagyon szét kellet buherálni az övet - így most beköthető, de nem feszül az öv rá.
Pedig ez egy nagyon nívós márka.
Egy ismerősöm egyáltalán nem tudja belekötni a gyerekét (most télen) az ülésbe. - Elég elkeserítő.

Azért látom, nem egyedi a probléma... :-((( egyébként akárhogy nézem, sajnos nincs előrelépés, nem tudom hosszabbra állítani, mert hiába van a gyors övfeszítőnél még hely (ami ugye az ülés alatti gomb a lábak között, ha maga az ötpontos öv egyetlen "szalag", ami körbefut az ölés alatt és éppen a saját csatjában akad el. közben megnéztem, öt hónapja vásároltuk. :-(
EGyébként biztonságos vagy nem biztonságos a kabát, öt-tíz perces autóútra nem fogom levenni a gyerekről a kabátot a jéghideg autóban. hosszabb őtra nyilván leveszem, de negyed óra alatt fel sem melegszik az utastér...
itt egy kép, amin talán látszik, mi a gondom. ha hasonló szerkezetű ülésed van, kérlek segíts!
a fém csat fent nem engedi nagyobbra az ötpontos övet, az övfeszítőnél hiába állítom lazábbra, az csak lóg a levegőben, a vékonyabb szalag, mert az egész megakad a csatnál

14-es vagyok.
A miénk ilyen (ilyesmi): [link]
Nem hasonlít a tiétekhez - így nem tudok segíteni sajnos.
Mi a huzat alatti részen mahináltunk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!