Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért van ez? Ilyen irigy...

Miért van ez? Ilyen irigy emberek vannak?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy itt van-e csak ez a probléma,de én nagyon elítélem.Minden anyuka azt nézi hogy más gyerekén mi van.Megjegyzéseket tesznek más háta mögött.Nem magamra értem.Miért kell ezt?Mindenkinek olyan ruhája meg játéka van amire telik.Ez elég szomorú már hogy erre is irigyek illetve féltékenyek. :S
2013. jan. 11. 22:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
bocsánat *születése óta
2013. jan. 12. 06:59
 12/17 anonim ***** válasza:
bocsánat átolvastam vagy 3szor és így is lemaradt *folt,szakadás,bolyhosodás mentes ruhát adok rá
2013. jan. 12. 07:00
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Én azok közé tartozom, ami szereti a gyermeket öltöztetni, és szép ruhákban jár a gyerek.

Igazából sajnálom azokat akik szegényesen, foltos, kopott, kis ruhában járatják a gyereket.

Igazából azt szólok meg, akinek futná a gyerekre jobbra, de inkább magára költi, a gyerek meg mint egy lelenc úgy jár!

2013. jan. 12. 08:56
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
Örökölt ruhákból is nagyon csinosan fel lehet öltöztetni egy gyereket.
2013. jan. 12. 10:52
 15/17 anonim ***** válasza:
88%
Én a felsorolt márkáknak, üzleteknek egyikét sem ismerem, mégsem szólta még le senki a gyerekeim ruháit... Engem baromira nem érdekel, márkás-e egy ruha, vagy nem, ha tiszta, és mutatós, valamint kényelmes a kicsinek... Láttam már méregdrága ruhában 3 évest, akit úgy hagyott ott az anyukája az oviban, hogy : "Vigyázz, le ne edd a ruhádat, és az udvaron meg ne tudjam, hogy megint a fűben hemperegsz!". Szegény kisgyerek, hát mégis mit csináljon 3 évesen? Vigyázzban üljön??
2013. jan. 12. 11:44
 16/17 anonim ***** válasza:
az ilyen szülők miatt divat néhol az oviba a nike cipő. akinek meg nincs rá pénze szegény gyereket kinézik....
2013. jan. 12. 12:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is járnak az oviba olyan kisgyerekek akiknek a ruhái igaz nem szakadtak és nem is foltosak de lehetne egy két mérettel nagyobb.Ezeket a kisgyerekeket én sajnálom és a többségénél a szülöket itélem el.Mert hát ugye cigire és italra tellik,de egy 300ft os turkálos nadrágra amiből nem villanna ki a kicsi bokája arra nem tellik.Én is szoktam turkálóban vásárolni és nike cipőt is szoktam vásárolni a kisfiamnak.Ha én magamnak megveszem a Nike ill Adidas cipőt akkor már miértne venném meg a gyerekemnek is.De senkit nem szóktam megszólni hogyan öltözteti a gyerekét.
2013. jan. 13. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!