Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lányom egy napja lázas,...

Lányom egy napja lázas, milyen betegség ez?

Figyelt kérdés
Semmi más tünete nincs, nem fáj semmije, nem taknyos, nem megy a hasa, csak lázas. Tegnap este kezdődött, először jól tudtam csillapítani a lázat 6-7 órán keresztül hatott a Panadol szirup. Ma délelőtt viszont hiába adtam neki, feljebb ment, akkor kapott Cataflam cseppet, kb két órája, azóta nincs láza. Egy óra múlva megyünk dokihoz, nem tudom mit fog tudni mondani, mert más tünet nincs. Mostmár ne is próbálkozzak a Panadollal mert úgysem fogja levinni? Hanem egyből Cataflam csepp? Vagy valami más lázcsillapítót adjak neki? A Nurofen nekünk még egyszer sem használt. Kúphoz nem tudom mit szólna, 3 éves, nem tudom mennyire tűrné, a szájon át adhatókkal is bajban vagyok, ordítás van végig, egy korty gyógyszer egy korty víz, egy korty gyógyszer, egy korty víz... egy fél nap mire beveszi.
2013. jan. 11. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Próbáltál már tablettát széttörni, és egy kanál lekvárral beadni, ez nálunk mindig bejön.

De lehet nutella is, ha nem szereti a lekvárt, bár állag szempontjából a lekvár a jobb.

Amúgy lehet kúpot is adni, nemrég az 5 évesemnek is kellett, mert hányt is, így a szájon át adható kiesett.

De végső helyzetben ott a jó öreg hűtő fürdő.

Nálunk ma az oviban a két csoportban összesen 14 gyerek volt (60 helyett), nálunk már csak úgy emlegetik, hogy "a lázas vírus". Szóval ez lehet nálatok is...

2013. jan. 11. 14:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Esetleg háromnapos láz? 3 napig tartó magas láz, egyéb tünet nélkül, aztán a 4. napon apró halványpiros kiütések jelennek meg as törzsön. Ártalmatlan vírusfertőzés.
2013. jan. 11. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!