Ti gyereketek is ilyen? Idorol idore kiszur maganak egy maset es kepes napjaban tobbszor is megnezni ugyanazt:D
1.5 eves kora ota ezt csinalja. Pumukli osszes reszet mar 100x megnezte, aztan jott Pom Pom, meg a hasonlo regi mesek, de ezek meg hagyjan, mert minden resz kicsit mas. De most rakattant a 101 kiskutyara, 2 hete ezt nezi, most par napig itthon vagyok vele szabin es napi 2x megnezi. Eddig ugy ment a mese, 1-2 resz Pom Pom-t megnezett, aztan jatszott a teve mellett, neha ranezett. youtube-rol szoktuk nezni a meseket, es hatarozottan tudja, kivalasztja, melyiket akarja nezni, mindig rabok, hogy melyiket akarja, ha nem azt teszem be, egybol "nem jo":D
Most viszont ezt az egyet nezi ujra es ujra, es tenyleg vegig figyel. (Imadja a kutyakat:D, ha lehet valasztania, hogy milyen filmet nezzunk, akkor "kutyasat" kell neznunk:D) 2.5 eves most.
Nalatok mi a kedvenc mese?
Enyém is ilyen.
Régebben az Én kicsi pónim volt a favorit, most Az őslények országa sorozat, bár épp kiestek a pikszisből a Lecsó miatt. :)
Szerintem minden gyerek ilyen. Az én 4 hónaposom még csak az énekekre ilyen, amit énekelek neki, van 1-2, amire ő is dödög velem.
Öcsém is ilyen volt, az Egyiptom hercegét hatmilliószor néztük. Úgyhogy még az én szita agyam is betéve tudja a dalokat még 10 év után is.
Valószínűleg találnak bennük valami nekik tetszőt, olyat, amit szeretnének elsajátítani, megtanulni, azért nézik ennyit.
Én kamaszkoromban is így voltam a filmekkel. A Terminatort fújtam betéve.
A nagyobbiknak nem mese volt a kedvence, hanem a Mamma Mia :) Kb fèl èvig naponta 2* nèzte meg ès rázta a popòjàt a zenère. :)
A fiam 2 èves neki a mindenre a jègkorszak orrvèrzèsig. Naponta többször. Nekem mèg màr ègnek àll a hajam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!