Mit tehetnék székrekedés ellen?
Gyümölcsöket ajánlok: sárgabarack, szilva.
Édesség, nasi, ropi, túró rudika... semmi, amíg a helyzet fennáll. Foghatja még más is a székletet, abból sem adnék túl sokat: burgonya, tésztafélék, mák.
A készítmény neve nem Normaflore? Az tényleg jó! (Hasmenéskor is).
Szia!
Nálunk is vannak székelési problémák.Én úgy oldom meg,hogy veszek neki kecskeméti üveges bébiételt,szilvát,barackot,körtét,almásat meg ilyeneket és reggel éhgyomorra adok belőle.Már pár kanál pár perc múlva meghozza a hatást!Ha nem próbáltad,érdemes lenne inkább ezt,mint a hashajtót,mert hozzászokik és ha nagykorában is szorulásos lesz,akkor már nem fog használni!De jó a kávé is éhgyomorra,lehet kapni az Inka-kávét,amit meleg tejben elkeversz,teszel bele 1 kanál cukrot!Nekem a 3 éves kisfiam ennyire szorulásos és volt már többször is,hogy bevérzett a végbele!Nálunk ezek a dolgok sokat segitettek.Van még pár ötletem,ha gondolod irj priviben!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!