Hogy lehet ezt legjobban csinálni? (Vissza dolgozni, bölcsibe beszoktatni. )
nálunk is 15 hónap a különbség, a kicsi 14 hónaposan került bölibe akkor. A nagyobbik már a 2. napon ott akart aludni, a kicsi még ma reggel is sírt, hogy ott kell maradni. (1 év után...)
szóval gyerekfüggő a dolog, te tudod mennyire ragaszkodóak illetve szocializáltak a picieid. Az tuti, hogy az első pár hónapban (úgy nyárig) pár napot dolgozol, utána otthon vagy velük 1-2 hetet. :S
én amúgy 1,5 hónapot hagytam a beszokásra, de 2 hét után már ott kellett őket hagyni aludni, nem lehetett húznia dolgot.
Köszönöm a válaszokat.
Sokat járunk társaságba, már elég edzettek a drágák velem együtt betegség ügyben, szóval ettől én nem tartok különösebben.
A nagyobb miatt nem aggódom egyáltalán, ő már kívánja a közösséget, és jó hatással is van ránk, ha nem vagyunk "összezárva" egész nap :). A kicsi az a fajta, akit lerakok valahová, ott elvan, nem válogatós, az ő esetében meg a jó természete miatt vagyok bizakodó.
Bár nem írtam le külön, de nyilván felkeresem a környék bölcsődéit első körben...
ez kemény lesz az biztos :(
nálunk épp most van vége a tortúrának. múlthéten kezdünk volna, de márciustól volt a munkáltatóim. az ajtóban megállítottak, hogy február közepén menjünk, mert 2 héttel előtte lehet elkezdeni a beszoktatást :O
eléggé mellbe vágott, de vittem másik munkáltatóit.
szerintem könnyebb úgy ha van szabadságod mert attól a naptól lesz a munkáltatóid kiadva, de ugye szabin leszel így ráérsz a beszoktatással. nekem új munkahelyem van mert az előző gyed alatt megszűnt így nincs bentmaradt szabim :(
szerintem kérdezz rá, hogy náluk van-e ilyen megkötés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!