Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehet ezt legjobban...

Hogy lehet ezt legjobban csinálni? (Vissza dolgozni, bölcsibe beszoktatni. )

Figyelt kérdés
A napokban megyek interjúra a régi és leendő munkahelyemre. Van egy 26 hós és egy 10 hós kicsim. (Vegyes érzésekkel adnám őket bölcsibe, de ez még mindig jobb megoldás, mint ha kikapcsolják a villanyunkat, és nem tudunk ennivalót venni.) A központi kérdés, hogy mit célszerű időpontként megadni, mikor tudnék kezdeni? Mennyi ideig szokott tartani a beszoktatás?
2013. jan. 7. 08:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Nàlunk 2 hét volt, de ha problémàs a beszoktatàs, tovàbb is tarthat. Amúgy bölcsője vàlogatja.
2013. jan. 7. 08:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem ártana előtte megkérdezni a bolcsodeben, hogy an e férőhely es mikor mehetnének a seregek legkorábban. Ha van, akkor minimum 1 het a beszoktatas, de lehet akar 3 het is. Készülj fel arra, hogy a gyerekek a közösség miatt nagyon sokat lesznek betegek.
2013. jan. 7. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:

nálunk is 15 hónap a különbség, a kicsi 14 hónaposan került bölibe akkor. A nagyobbik már a 2. napon ott akart aludni, a kicsi még ma reggel is sírt, hogy ott kell maradni. (1 év után...)

szóval gyerekfüggő a dolog, te tudod mennyire ragaszkodóak illetve szocializáltak a picieid. Az tuti, hogy az első pár hónapban (úgy nyárig) pár napot dolgozol, utána otthon vagy velük 1-2 hetet. :S

én amúgy 1,5 hónapot hagytam a beszokásra, de 2 hét után már ott kellett őket hagyni aludni, nem lehetett húznia dolgot.

2013. jan. 7. 09:28
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Sokat járunk társaságba, már elég edzettek a drágák velem együtt betegség ügyben, szóval ettől én nem tartok különösebben.

A nagyobb miatt nem aggódom egyáltalán, ő már kívánja a közösséget, és jó hatással is van ránk, ha nem vagyunk "összezárva" egész nap :). A kicsi az a fajta, akit lerakok valahová, ott elvan, nem válogatós, az ő esetében meg a jó természete miatt vagyok bizakodó.

Bár nem írtam le külön, de nyilván felkeresem a környék bölcsődéit első körben...

2013. jan. 7. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nem irigyellek.. sok sikert , remélem meg lesz az állás!
2013. jan. 7. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:

ez kemény lesz az biztos :(

nálunk épp most van vége a tortúrának. múlthéten kezdünk volna, de márciustól volt a munkáltatóim. az ajtóban megállítottak, hogy február közepén menjünk, mert 2 héttel előtte lehet elkezdeni a beszoktatást :O

eléggé mellbe vágott, de vittem másik munkáltatóit.

szerintem könnyebb úgy ha van szabadságod mert attól a naptól lesz a munkáltatóid kiadva, de ugye szabin leszel így ráérsz a beszoktatással. nekem új munkahelyem van mert az előző gyed alatt megszűnt így nincs bentmaradt szabim :(

szerintem kérdezz rá, hogy náluk van-e ilyen megkötés!

2013. jan. 7. 16:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak, köszönöm ez tényleg hasznos! Kb 40 nap szabim van, abban bízom, hogy ez az idő elég lesz ráhangolódni, még akkor is, ha siettetnek és egy részét inkább kifizetik.
2013. jan. 7. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!