Azt mondták a bölcsiben, hogy ráérek két héttel a valós munkábaállásom előtt beszoktatni a kislányomat, leellenőrzik, hogy meddig tart a szabim?
Figyelt kérdés
A kisfiamnál is két héttel előtte kezdtem meg a beszoktatást,majd előtte való este mielőtt mentem volna először dolgozni belázasodott és hányni kezdett,az ügyeletre mentünk éjszaka ahol bent akarták fogni infúzióra,majd végül mégis hazaengedték és nagy nehezen a nyugdíjas nagyi elvállalta.
Iszonyat rossz kezdés volt GYED után ...hogy betegen kellett a nagyira rátukmálnom,mert megeskettek a munkahelymeen,hogy semmi nem fog közbejönni és mindenképpen megyek majd dolgozni attól a naptól kezdve.
2012. júl. 30. 13:24
1/5 anonim válasza:
nem ellenőrzik le.Sőt !szabi nyugodtan járhat a kicsi bölcsibe akár ott alvós is lehet rögtön.Én most kezdem az 5 hónap szabadságom letölteni és rögtön kezdem szokatni a fiam.Pont a betegségek miatt a lányom is 2 hete járt beteg lett, 3 hetet járt beteg lett.
2/5 anonim válasza:
Hát 2 hét a beszoktatás, de én nem merem az utolsó 2 hétre hagyni. Nálunk szeptemberben kezdi a beszoktatást én októberben dolgozom így addigra beszokik tutira. A nagylányomnál is 1 hét beszoktatás után 1 hétig beteg volt. Nem akarok kockáztatni, persze tudom, hogy beteg bármikor lehet, de akkor is. Nem hiszem, hogy utánanéznek, hogy meddig vagy szabin, ha viszel munkáltatóit. Hiszen az azt jelenti, hogy van munkahelyed és jogosult vagy a bölcsi igénybevételére.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is hagyjál idöt a beszoktatásra.
Barátnöm nem hisz nekem, neki 1 hetet mondtak a bölcsiben és a munkábal állás elött egy héttel viszi elöször. szerintem butaság, mert ha még sem megy akkor mindenki csak idegesebb lesz.
5/5 anonim válasza:
én is egy hónapot hagyok a beszokatásra. szeptemberben kezdi a lányom és én okt 1-én megyek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!