V. Smile TV játék 3 éves kisfiamnak szeretnék ilyet venni szülinapjára. Tapasztalatokat szeretnék azoktól, akiknek már van ilyen. Szereti e a gyerek, hány éves?
Ez olyan 5-6 éveseknek való!
Nem tudta még lányom sem 3 évesen hogy nyomja, és közben a tv-t figyelje, és hog azt ő mozgatja ott!
Ég táviránÍtós autó másabb, mint ég videó játék.
Kisfiam 3 éves elmúlt, és még nagyon nem tudta, mit kell vele csinálni. Az egyik kis barátjának van, ő 4 éves, és profin kezeli. Szerintem gyerekfüggő a dolog.
Egyébként bocsánat, hogy ezt írom, de szerintem baromi drága és ehhez képest nagyon gagyi a képe (xar a képfelbontás) - meg is lepődtem rajta, hogy az ismerősök úgy istenítik.
Az én fiamna a jézuska hozta, márciusban lesz 3éves! Sokat játszottunk vele az első héten, de már egyedül is tud játszani vele, igaz nem tud játékot cserélni mert elég nehéz kivenni a kazettát.
3játékot vettünk hozzá és nagyon szereti. Én ajánlom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!