Heim Pál kórházban melyik urológusnál voltatok?
Figyelt kérdés
Megnéztem az urológiai szakrendelést de nem tudom kit válasszak, ha voltatok valakinél és tudnátok véleményt mondani azt megköszönném!!2013. jan. 5. 10:19
1/2 anonim válasza:
Merksz Miklósnál voltunk rendelésen, és ha Pest mellett döntünk, akkor műtétre is hozzá megyünk.
Nagyon rendes gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt, és jó orvos. Nekünk a gyerekorvosunk ajánlotta.
2/2 anonim válasza:
Én több orvoshoz is vittem a fiamat, de legjobban Dr Tölgyesi Judittal voltam megelégedve. Fiatal doktornő, nagyon kedves a gyermekekhez, és alaposan elmagyarázott mindent nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!