Kruppos rohamunk volt, kórházban voltunk. Tegnap igaz nyílt utcán találkoztunk a barátnőmmel és a lányával, akik hányós-hasmenéses vírussal betegek illetve már csak néha hánynak és megy a hasuk. Ti mit tettetek volna?
Megkérdeztem, hogy teljesen rendbe vannak-e mert ha nem akkor inkább maradjunk távolabb egymástól, mert nem hiányzik a másik tetejébe még ez is. Ti mit tettetek volna?A lányom még tiszta náthás,tortyog,köhög.
Na ezen úgy megsértődtek,hogy éppen csak nem futottak előlünk.Azóta se telefont nem vesz fel,se az írásaimra nem reagál.Tényleg ennyire bunkó voltam,hogy védtem a gyerekem?Igaz,hogy bevittem boltba is,de ott sem és a rendelőben sem engedtem senkihez közel,hiszen szombaton volt az első rohamunk,teljesen szürke volt mire beértünk orvoshoz,ő mondta,hogy most még kerüljük akiről tudjuk,hogy bármi baja lehet.Ráadásul én megértettem amikor mi CSAK náthásak voltunk,ők az út túloldalán maradtak,nehogy elkapják.Nem értem.Szerintetek rosszul tettem,hogy nem engedtem ösze a gyerekeket?
Hát szerintem is elég bántó lehetett...
Az az igazság, hogy mikor tudom valakiről, hogy beteg (vagy hallom köhögni, tüsszögni), bennem is mindig van egy ilyen "undor"-szerűség, hogy jajj, nem megyek közel hozzá, stb. (Mintha nem lenne mindegy, hogy 1m vagy 2m...)
De azért ezt így kimondani... Lehetett volna máshogy is. Pl. azt mondod, hogy a TE gyereked a beteg, és az orvos azt mondta, hogy Ő nem menjen közel senkihez. Na, mindjárt más a helyzet, eléred, amit akarsz, és ő sem bántódik meg.
Szóval a szándék érthető, de a kivitelezés szerintem elég csúnya volt, bocsi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!