Sos. Kruppal melyik kórházban jártatok Budapesten, milyen volt? Hova menjünk?
A madarászban voltunk kétszer, elég is volt belőle, még betegebb lett a fiam, mint mikor bementünk.
Most megint kruppos, és valószínűleg be kell majd mennünk (most épp nyugalom van), de nem tudom, hogy hova lenne a jobb, ahol apa bent tudna vele maradni rendes ágyon aludni stb. 3 éves. Köszi
Én már nem megyek vele kórházba, találtam egy dokit, aki egyébként a Heim Pál pulmonológus főorvosa, és hétfőnként magánban rendel, oda szoktam elvinni.
Majd kikeresem a számát, és elküldöm.
Mi sosem vittük kruppal kórházba. Kellő figyelemmel, felszereltséggel és törődéssel meg lehet úszni a kórházat!
Az meg sajnos alapszabály, ha betegen bekerül a kórházba, a legyengült immunrendszerének köszönhetően összeszed még valamit...
Jobbulást!
Vegyél inhaláló gépet, amihez maszk van és naponta kétszer használjátok, plusz köptető naponta kétszer. Hamar hurutos lesz a köhögése és a krupp így múlik, javul.
Én sem viszem mindig kórházba, de amikor úgy fullad, hogy már csak vonaglik a kezünkben és a kúpot is be kell adnom azért jobb ha látja orvos. Most is ez volt, és honnan tudjam, hogy nem rosszabodik e. Kár volt bemenni, de akkor ez tűnt a legjomm megoldásnak, de el is jöttünk, mikor ismét összetettek egy fertőző hányós-hasmenéses kis beteggel a 28 fokos kórterembe, és a gyerek nem kap semmit, csak várjunk. Még le is lettem cs...ve hogy minek mentünk... agyrém. Fizetős kórházban mára már semmi baja a gyereknek csak ezt anyagilag nem bírnánk. Főleg hogy a tesón is látom a jeleit :(
Egyébként van itthon minden hozzá, igazából az kellene, ha bármi súlyos lenne, be tudjunk menni, megnézik, ha nincs baj hazajöhetünk. Az ügyelet erre nem alkalmas mert az csak beutal kórházba, a kórház meg lecs.sz, hogy mit gondolok, hogy "átjáróház" Nem, csak nem akarok mindenféle fertőző beteg mellett lenni egy kruppal... infót persze senki sem ad, hogy mivel inhaláljunk arról meg ne is beszéljünk hogy két kúp 10.000 ft...
agyrém
Egy kórházból sem engednek haza, ha beviszed fulladásos kruppal a gyereket, mert az nagy felelősség.
Mi van, ha utána befullad, és nagy baj, lesz , és a doki hazaengedett. Tudod, nem kockáztatnak.
Milyen kúpot kap, amiből 2 db 10ezer???
A rectodelt sem olcsó, na de nem ennyire drága:O
Hogy mivel inhalálj? Salvus vizet tölts a masinába, s napi 2szer 15-20 perc. A kórházban persze gyógyszeres inhalálás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!