Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki hányszor takarit és mos...

Ki hányszor takarit és mos egy héten 1vagy 2 gyerek mellett? Minden nap föztök? Marad magatokra is elég idö?

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 14:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
ja, és naponta kétnaponta főzök.
2013. jan. 4. 15:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Naponta, 2 naponta főzök.

Heti 1-2 nap, 3-4 adagot mosok.

Heti 1x takarítok.

Marad magamra időm!

2013. jan. 4. 15:47
 13/21 anonim ***** válasza:

3 gyerek van. Hét közben nem főzök ebédet, csak vacsorát.

(senki nincs itthon)

A mosógép minden nap megy, sokszor kétszer is.

Hétvégén van nagyobb takarítás, de hétköznap, mikor elmennek itthonról a gyerekek, amit kell, megcsinálom, hogy ne maradjon minden hétvégére.

Magamra annyi idő jut, hogy szinte minden nap tudok 1-2 órát netezni, este az ágyban olvasni egy fél órát.

2013. jan. 4. 16:28
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek 4 éves. 2 naponta felmosok. Nagytakarítást 1 hetente csinálok. Főzni főzök naponta , mert a 92 éves dédmama és a 96 éves dédpapa is velünk lakik és a 4 uncsi tesó is sokszor itt van. Nagyon nehéz. Azért átlag napokon is 5-en eszünk ha ott az uncsiék akkor 9-en,
2013. jan. 4. 20:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy lányom van, egyedül nevelem. Így hét közben nem főzök, ő eszik a bölcsiben, én meg menet közben, vagy eszem hideget.

Egy héten 3-5 alkalommal porszívózok, változó. Ha keveset vagyunk itthon, akkor elég a 3 is. Felmosni 1-2 alkalommal kell.

Mosni kb. 4 adagot szoktam hetente.

Marad időm magamra is, mert este időben elalszik a lányom. Ilyenkor enyém az egész este.

2013. jan. 4. 21:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Egy 3 èves lányunk van. Porszívózás heti 1-2alkalom,felmosás szintèn. Viszont a konyha-Wc-fürdöszoba naponta fel van mosva ès takarítva heti 2-3 alkalommal. A mosógèp szinte minden nap megy. Fõzni van amikor minden nap szoktam, van amikor 2 naponta. Magamra jut idö,bár nem sok.
2013. jan. 4. 22:20
 17/21 anonim ***** válasza:

Takarítani folyamatosan szoktam, amit éppen kell. Hétvégén van nagyobb takarítás, amikor végigmegyünk az egész lakáson.

Főzni szoktam naponta, vagy két naponta, nálunk a vacsora a főétkezés, mert olyankor vagyunk mind együtt, aztán úgy főzök, hogy a párom tudjon másnap abból vinni a munkahelyére. Ez nekem nem okoz gondot, szeretek főzni, közben amúgy is mindig nézek valami filmet vagy sorozatot laptopon, szóval elszórakoztatom én magam :)

2013. jan. 5. 08:56
 18/21 anonim ***** válasza:
Most nézem, a mosást kihagytam. Elég változó, de olyan 1-2-3 naponta mosok, tényleg kiszámíthatatlan. Ja, és hárman vagyunk.
2013. jan. 5. 10:46
 19/21 Lipp válasza:
Sziasztok! Most tegyük félre, hogy kinek mennyi pénze van vagy nincs és csak elméleti válasznak fogjátok fel. Nálunk is két kislány van, amikor megszületett az első, heti egy alkalomra béreltem takarítónőt. Később amikor megszületett a második, kellett Babysitter, így ő főállásban volt már nálunk. Most, hogy a gyerekek nagyobbak lettek belőle házvezetőnő lett, így nappal amikor oviban vannak ő végzi el itthon a mosást, takarítást. Hetente 4 napot van itt és minden nap legalább 4 órát ezzel foglalkozik, úgyhogy szerintem ha az embernek munkahelye is van és még ezt is el kell végeznie és még munka után a gyerekekkel is szeretne foglalkozni, akkor az már nem fér bele, hogy saját magára is legyen ideje.
2013. jan. 6. 09:12
 20/21 anonim ***** válasza:
2 lurkó mellett, 2-3 naponta takartás közben néha porszívózás, felmosás. A fiam 4 éves a kislányom 8 hónapos. Főleg miatta kell tisztaságot tartani mióta 1,5 hónapja mászik....Fel a fejjel kicsit megnő jobb lesz! Nekem éjjel 2* ébred cicizni, így az alvás sincs sok...:)
2013. jan. 7. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!