Mikor van időtök sportolni/ mozogni a gyerek (ek) mellett?
Heti 5-ször, hajnal 4 ill. 5-kor edzek!
5,5 hónapos a babám!
6 hetes koruk óta járok hetente egyszer jógázni. Amikor otthon voltam, akkor az egyik napon délelőtt jártam, reggeli után, ebédre hazaértem, addig a nagyi vigyázott rájuk.
Most már dolgozm, így este járok, a vacsorát és a fürdetést aznap megcsinálja a férjem.
Több sajnos nem fér bele.
Terhesség előtt jártam futni heti 2x, de ezt már nem tudnám megoldani. (késő este nem igazán szeretnék futni).
3 gyerekem van, ahogy egyre több a gyerek egyre inkább nehéz beletenni a napba de beleteszem azért:))
Első babánál még bármelyik alvásidejébe bele tudtam tenni volt hogy a délelőtti 10 órásba volt hogy a délutáni nagyobb alvása idején tornázgattam (1 órás a tornám amit szeretek végigcsinálni, vagy dvdre 40 perc).
Aztán mikor nagyobb lett és jött a második baba is akkor már csak a délutáni alvás (olyan 2-3 felé) jöhetett szóba , 2 gyereket még viszonylag egyszerű volt egyszerre altatni, egy időben.
Aztán mióta megvan a harmadik is, már napközben nem bírom sehogy se úgy csinálni hogy jó legyen mert valamelyik mindig ébren vagy valamiért engem igényel.
Úgyhogy maradt az este. Futni járok, apa van addig itthon velük (de nagy dolog nincs velük mert alszanak már) este olyan 8-9ig, én meg legalább kicsit "kiszakadok" a mókuskerékből csak futok futok:)))
Heti 3-4szer.
általában heti 2X Rubint Réka 3. DVD, popsi és hasformálás, 1 óra
Többre nincs energiám 2 gyerek mellett, ezt sem ugyanabban az időpontban végzem, hanem amikor ráérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!