Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor van időtök sportolni/...

Mikor van időtök sportolni/ mozogni a gyerek (ek) mellett?

Figyelt kérdés
Nem a gyerekek után való rohangálásra gondolok :-)
2012. máj. 22. 15:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Heti 5-ször, hajnal 4 ill. 5-kor edzek!

5,5 hónapos a babám!

2012. máj. 22. 15:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Én reggel szoktam egy két tornagyakorlatot csinálni, miután felébredt, megetettem, tisztába tettem. Amíg ő játszik én tornázok, bár nem ez lenne az ideális mozgás forma számomra, ugyanis régen futottam...de most nem bírom rávenni magam, pedig apa vigyázna rá amíg én elvagyok.
2012. máj. 22. 15:56
 3/14 anonim ***** válasza:

6 hetes koruk óta járok hetente egyszer jógázni. Amikor otthon voltam, akkor az egyik napon délelőtt jártam, reggeli után, ebédre hazaértem, addig a nagyi vigyázott rájuk.

Most már dolgozm, így este járok, a vacsorát és a fürdetést aznap megcsinálja a férjem.

Több sajnos nem fér bele.

Terhesség előtt jártam futni heti 2x, de ezt már nem tudnám megoldani. (késő este nem igazán szeretnék futni).

2012. máj. 22. 16:03
 4/14 anonim ***** válasza:

3 gyerekem van, ahogy egyre több a gyerek egyre inkább nehéz beletenni a napba de beleteszem azért:))

Első babánál még bármelyik alvásidejébe bele tudtam tenni volt hogy a délelőtti 10 órásba volt hogy a délutáni nagyobb alvása idején tornázgattam (1 órás a tornám amit szeretek végigcsinálni, vagy dvdre 40 perc).

Aztán mikor nagyobb lett és jött a második baba is akkor már csak a délutáni alvás (olyan 2-3 felé) jöhetett szóba , 2 gyereket még viszonylag egyszerű volt egyszerre altatni, egy időben.

Aztán mióta megvan a harmadik is, már napközben nem bírom sehogy se úgy csinálni hogy jó legyen mert valamelyik mindig ébren vagy valamiért engem igényel.

Úgyhogy maradt az este. Futni járok, apa van addig itthon velük (de nagy dolog nincs velük mert alszanak már) este olyan 8-9ig, én meg legalább kicsit "kiszakadok" a mókuskerékből csak futok futok:)))

Heti 3-4szer.

2012. máj. 22. 16:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
4es vagyok azt kihagytam hogy még kelek éjjel a legkisebbhez 1-2 szer, illetve én reggel egyszerűen halott vagyok, olyan 9-10 ig nem bírnám magam rávenni a mozgásra nekem ezért a hajnali nem jön szóba, de barátnőm pl. reggel 6-7 ig fut.
2012. máj. 22. 16:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Este, amikor a kicsik lefekszenek, meseolvasás, gyors rendrakás, és jöhet a mozgás.
2012. máj. 22. 16:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is korábban kelek emiatt. Fél 6-kor már a parkban vagyok (futok), ébresztésre (fél 7) itthon is vagyok, gyors zuhany és indulhat a reggel. :)
2012. máj. 22. 17:06
 8/14 anonim ***** válasza:

általában heti 2X Rubint Réka 3. DVD, popsi és hasformálás, 1 óra

Többre nincs energiám 2 gyerek mellett, ezt sem ugyanabban az időpontban végzem, hanem amikor ráérek.

2012. máj. 22. 17:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Este, amikor alszanak. Eleinte nem volt rá időm, de sajnos a gyermekek emelgetése eléggé kikészíti a hátamat, úgyhogy muszáj. Heti 3-4 alkalommal csinálom a gerinctornát, nem olyan megerőltető, mint egy zsírégető torna, szóval még este 9-kor is van hozzá erőm. És azért kicsit fogytam is tőle. Többre nem telik az erőmből, bár nem híztam el a szülés után.
2012. máj. 22. 18:55
 10/14 anonim ***** válasza:
11hónapos a kislányom, 2 hónapja kezdtem újra a sportot, mert már nagyon hiányzott. Heti 4x járok 1,5 órára edzeni. Ilyenkor van a mamázós időszak, aki éppen ráér, az vigyáz rá. Én azt mondom, hogy minenkinek szüksége van arra is, hogy saját magával foglalkozzon. Tehát ha te épp sportolni szeretnél, akkor ne legyen bűntudatod. Ott a mami, a játszóház, a bölcsi, stb. A baba is élvezni fogja, és te is kikapcsolódsz :)
2012. máj. 22. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!