Ti elaltatjatok a 3 eves gyereket vagy eggyütt szilvesztereztek?
Az én leányzóm már alszik, de éjfélkor úgyis fel fog ébredni a durrogásra.
Már mondtam is neki, hogy még nézzük majd a tüzijátékot. Tavaly is felébredt rá. Bambultunk picit az ablakban, majd mikor minden elcsendesedett befeküdt a kiságyába és aludt tovább.
Bevallom, hogy éjfélig még tutti én is szunyálok egyet :)
BUÉK
Ugyan 1,5 éves a lányom, de ha most nem az esti rituálén estünk volna át, akkor ez lett volna:
Este 10ig játék, majd 11 fele már nyűglődés, de nem akarna aludni. Ezután átesik a holtponton és esetleg hajnali 3-4 fele kidőlne.
Én már most hulla vagyok (egész nap talpon voltam), férjem nincs itthon, csak éjfélre ér haza.
Ha esetleg hajnali 2 körül el is aludna, akkor is reggel 11-dél fele ébredne.
És borult az egész napunk is... majd ha nagyobb lesz 4-5 éves, akkor lehet hajnalig "hancúrozni". Addig pedig nem sok értelmét látom.
3,5 éves, nálunk most kezdődik a buli!!!
Sütöm a vacsorát, konfertivel, meg a loknis papírral díszíti a lakást a férjem a lányunkkal!
Vettünk sisakok, trombitát, nézzük az ablakban a tűzijátékot, már sokan kilövik.
Nagyon élvezi, hívja a mamikat hogy Boldog újév ez kívánjon, mindjárt gyerek pezsgőt is bontunk a vacsihoz!
Ameddig akar fenn maradhat!
Délután már 1,5 éve nem alszik, ahoz képest jól bírja:)))
Nyáron ha nyaralunk sem altatom el 7- kor, csak ha Ovi van!
Most ünneplünk, holnap majd alszunk délig!
Nekünk öröm nézni ahogy élvezi hogy buli van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!