Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most tényleg 3,5 évesen fog...

Most tényleg 3,5 évesen fog oviba menni csak a kislányom?!

Figyelt kérdés

3 éves lesz márciusban és azt hallottam hogy a körzetis óvodánk ahol amúgy is elsőbbséget élvezne, majd csak tanévkezdéskor fogadja a 3 évüket betöltött gyerekeket.

de akkor már majdnem 3,5 éves lesz a lányom ha szeptemberben kezdheti el az ovit,holott már márciusban lesz 3..

miért lett ez így kitolva?

miért nem mehet korábban mint szeptember?

nálatok hogy volt ez?,,

most tényleg itthon kell ülnie,mikor ott lehetne a többi gyerekkel,okosodhatna,játszhatna,tanulhatna és közösségbe lehetne ...

2012. dec. 30. 20:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt nálunk is, szintén márciusi a gyerkőcöm. Én is beirattam időben, de mondták, hogy szinte lehetetlen, hogy felvegyék. Így is lett, csak köv. szeptemberben, 3,5 évesen kezdtük az ovit.
2012. dec. 31. 08:16
 22/23 A kérdező kommentje:

sziasztok

ma voltam az oviban,és azt mondták hogyha lesz hely akkor mehet már ahogy betöltötte a 3-.életévét,azaz március-április körül,de ha mégsem,akkor is mehet legkésőbb szeptemberben,és előnyt élvez,mert körzetileg ide tartozik,.

hát ennyi a lényeg,és szerencsére nem kell hozzá munkáltatói igazolás,csak a kislányom iratai.

2013. jan. 4. 11:36
 23/23 TKI Ibolya ***** válasza:

Én örültem,hogy a lányom majdnem 4 éves volt amikor oviba ment és a fiam is 3,5 éves.Legalább már érettebb lesz! A sulit sem márciusban kezdi csak azért mert már betöltötte a 6 évet.

Mi itthon is sokat rajzoltunk mondókáztunk,játszó csoportba jártak hetente kétszer,és sok foglalkoztató füzetet használtunk.A legkisebbet sem fogom hamarabb oviba küldeni,bár nem is tudnám ha akarnám sem,mert nálunk nem veszik be a gyerekeket év közben az oviba.

2013. jan. 6. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!