Most tényleg 3,5 évesen fog oviba menni csak a kislányom?!
3 éves lesz márciusban és azt hallottam hogy a körzetis óvodánk ahol amúgy is elsőbbséget élvezne, majd csak tanévkezdéskor fogadja a 3 évüket betöltött gyerekeket.
de akkor már majdnem 3,5 éves lesz a lányom ha szeptemberben kezdheti el az ovit,holott már márciusban lesz 3..
miért lett ez így kitolva?
miért nem mehet korábban mint szeptember?
nálatok hogy volt ez?,,
most tényleg itthon kell ülnie,mikor ott lehetne a többi gyerekkel,okosodhatna,játszhatna,tanulhatna és közösségbe lehetne ...
írtam hogy miért.
én nem vagyok oktató,.az óvónők tanítják őket,na meg egész nap le van foglalva, társaságban van,és még közbe fejlődik is.
az én kislányom nagyon igényli ezt.oké egész nap foglalkozva van vele de én mégsem tudom átadni azt a tudást amikkel ők rendelkeznek.
meg amúgy is menjen csak oviba,ott a helye,és nem a magam kényelme,hanem az ő érdekében mert ő nagyon igényli a társaságot és a gyerekeket,nagy hasznára válna.
HA azt szeretted volna, hogy 2012/2013-as évben ovis legyen, akkor 2012. áprilisában kellett volna beíratnod.
Innentől nem az ovi a hibás, neked kellett volna hamarabb gondolkodni.
És nem az ovit szidni, ha nem veszik be , ha nem jelentkeztél a megadott időben.
Ha felveszik, akkor meg csak örülhetsz.
képzeld éppen áprilisban voltam bent érdeklődni ezügyben és semmit sem mondtak,pedig mondtam hogy szeretném beiratni hogy 3 éves korától ovis legyen.
de ők azt mondták hogy majd februárban menjek be kérni felvételi lapért töltsem ki, és majd áprilisban kiderül amikor lesz a beiratkozás hogy felvették-e.
szóval én léptem ezügyben ők ezt mondták nekem.
végül is mindegy
többet tudok majd ha bemegyek és megkérdezem
azért ha érdekel valakit ide megírom mit mondtak
ne töröljétek a kérdésemet :))
sziasztok addigis és BUÉK !
Buék neked is! Én is kiváncsi vagyok mit mondanak majd úgyhogy tényleg ne töröljék:)
a 17es voltam.
Hú, engem is érdekel, hogy mit tudsz intézni, várom nagyon a jelentkezésedet! Az én fiam 2014. januárban lesz 3 éves. Ezek szerint akkor 2014 szeptembertől mehet csak oviba? Addigra már majdnem 4 éves lesz! És vajon mikor kell beíratnom? Nekem ez nagyon zűrzavaros! Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy 2014-től már 3 éves kortól kötelező az ovi!
BUÉK! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!