Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyen játék van-e gyermeketeknek?

Ilyen játék van-e gyermeketeknek?

Figyelt kérdés

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=gYAlsz8fAWY

Ha igen tetszik-e neki és hány éves?

2012. dec. 30. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Hasonló van, de az én lányomat valamiért ez nagyon nem kötötte le,próbáltam már sokféleképpen felépíteni, többféle képpen bevonni a játékba,de nem érdekli. Ha én felépítem,akkor kétszer legurítja a golyót,de az már nem nagyon érdekli, hogy hol fog leérkezni. Szóval nekünk nem vált be, de biztos van akinek igen, hisz még az oviban is van ilyen.
2012. dec. 30. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Most is pont ezzel csörömpöl a fiam:D 3 éves
2012. dec. 31. 08:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszünüm a válaszaitokat!

Fiam most 2,5 éves múlt és golyómániás...azthiszem megveszem neki!

2012. dec. 31. 14:38
 4/6 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem kérdezni,hogy mennyire stabil,van neki talpa mert az itt a fotón nem látszik!?Nem borul fel?
2012. dec. 31. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát attól függ hogy van összerakva,van talprész is amit rá lehet rakni,de a gyerekeim fantáziája határtalan.Összeépítik talp nélkül is.Ha jól van összeépítve nem borul fel,bár könnyű az egész,ha meglökik felborul,de utána felállítod és kész.
2013. jan. 1. 10:13
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2013. jan. 2. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!