Minden nap tiszta pizsamát adok a Gyerkőceitekre?
Annak, aki felháborodott azon, hogy a 20 hós kicsi pizsamában iszik kakót, akkor ezen háborodjál. Kislányom 2,5 éves, és képzeld, reggel abba issza meg a reggeli tejitalt. Este ha kér kakaót, akkor azt is pizsamába kapja. Sőt, én is pizsamában és köntösben vacsorázok. Pedig elmúltam 30. Nem azon múlik, hogy van-e rendszer vagy nem. Reggel kelés után nem cserélek rajta ruhát, mert ébredezik, megissza a tejet és utána kap tiszta ruhát nappalra. Este fürdés után van a vacsora, mert neki így jó. Nem kéne megjegyzést tenni arra, aki máshogy csinálja mint te. Függeltenül hogy hány gyereked van és hány évesek.
Ha leissza este magát - akkor már bögréből iszik - én is tiszta pizsamát adok rá, ha én leeszem/iszom magam, én is tisztát veszek, és nem hordja se a gyerek, se én 2 hétig a pizsamát.
Az egyik előző válaszoló voltam.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.
Húúha...:)) Kicsit nagy lett itt a forgalom. Nem gondoltam volna,hogy ekkora vitát lehet szítani, egy sima aprósággal foglalkozó kérdéssel!
Én inkább nem is folynék bele, bár elég érdekes 1-2 hozzászólás az tuti! :))
B.U.É.K Anyucik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!