Minden nap tiszta pizsamát adok a Gyerkőceitekre?
9:08-as.
Nem tudom miért vagy ilyen cinikus. Te kezdted, hogy milyen dolog az, hogy egy kisgyerek pizsamában iszik kakaót. Nem vagyunk egyformák, de attól még ugyanolyan boldog lesz az én gyerekem is, aki pizsibe iszik mint a tiéd. De azért megjegyzéseket tenni, mert ahogy itt látom senkinek sem főbenjáró bűn, hogy a gyerek nem teljes öltözékben issza a kakaót mint a tieidet, az egy kicsit furcsa. Nem biztos, hogy az a jó, amit te csinálsz.
Én sem tudom, miért ilyen cinikus az illető, de már több kérdésnél-válasznál láttam, hogy mindenkit csak csipked, úgyhogy jobb az ilyet hagyni. Vsz. itt vezeti le a feszt szegény.
A kérdésre már fentebb válaszoltam, hogy a gyerekek 2 naponta kapnak tiszta pizsit. Baba korukban naponta cseréltem a hálóruhát, nekem ez így jön be. Én ritkábban cserélek hálóinget, kb. 5 naponta, de jóval később fekszem és korábban kelek a gyerekeknél, szóval kevesebbet is van rajtam, plusz nem izzadok bele, fázós vagyok inkább.
BÚÉK mindenkinek! :)
Szerintem menj el pszichológushoz, mert egy kicsit üldözési mániád van. Nézd már meg, ki kezdte. Ha nem tettél volna megjegyzést arra, hogy egy gyerek mibe issza a kakaót, senkit nem érdekelt volna, hogy te hogy csinálod. Inkább egy kicsit nézz magadba. Egyáltalán nem érzem magam tökéletesnek, de ahogy te reagáltál, úgy tűnik, te magadat annak hiszed, mert mind az 5 gyerekedbe keményen belenevelted, hogy tilos kakaót pizsibe inni.
Egyébként meg a 68%-os pont nem állt be a sorba, hogy téged üldözzön. És bár nem szoktam ilyet írni, de ha ilyen az idegrendszered, talán nem kellett volna 5 gyereket vállalni, mert el nem tudom képzelni, hogy otthon nem ilyen vagy.
Hát Neked meg egy komoly szövegértési felzárkóztatáson kellene részt venned. Nem "ítélkeztem" afölött, hogy valaki pizsamában issza a kakaót, csak megkérdzetem első körben, hogy hogy kerül kakaó a pizsamára, ha csak alváshoz használják a gyerekek. Te kezdtél el erre föl kötözködni és a harmónikus reggelekről kioktatást tartani.
A 68 % - os válaszoló válaszait sem tudod sajnos értelmezni, neked sem lett volna való gyereket vállani, ha ilyen sötét vagy.
Megkérdezted és utána kioktattál mindenkit, hogy te bezzeg szuperül rászoktattad a gyerekeidet. Miért is vagyok sötét te agyatlan, magadból indulsz ki?
Csak felhívnám a figyelmedet, hogy nem én kakaózok az ágyban a gyerekkel és mielőtt elkezded osztani az észt, ismerkedj meg a számokkal. Ő 81 én 83 %-os vagyok.
Továbbiakban nem érdekel a te idegbeteg, cinikus, fusztrált véleményed, fejtsd ki a férjednek - már ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!