Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden nap tiszta pizsamát...

Minden nap tiszta pizsamát adok a Gyerkőceitekre?

Figyelt kérdés
Minden nap tisztát kap, vagy esetleg több estén is ugyan azt veszi fel? (Csak esti alvásra gondolok!)

2012. dec. 29. 22:05
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Jó nem magyarázkodom tényleg hordok 2-3 hétig egy pizsamát,1 hétig szoktam általában de van,hogy 3 nap után lendül a szennyesben,de nem ez a lényeg,a fiamnak sűrűbben cserélem ha nincs jó illata,nem tiszta akkor kicserélem akár naponta amúgy még pelusos,de szerintem hagyjuk a témát,én nekem az furcsa,hogy a felnőtt 1-2 naponta cseréli midnig a pizsamáját
2012. dec. 31. 09:25
 42/54 anonim ***** válasza:

9:08-as.

Nem tudom miért vagy ilyen cinikus. Te kezdted, hogy milyen dolog az, hogy egy kisgyerek pizsamában iszik kakaót. Nem vagyunk egyformák, de attól még ugyanolyan boldog lesz az én gyerekem is, aki pizsibe iszik mint a tiéd. De azért megjegyzéseket tenni, mert ahogy itt látom senkinek sem főbenjáró bűn, hogy a gyerek nem teljes öltözékben issza a kakaót mint a tieidet, az egy kicsit furcsa. Nem biztos, hogy az a jó, amit te csinálsz.

2012. dec. 31. 10:02
 43/54 anonim ***** válasza:

Én sem tudom, miért ilyen cinikus az illető, de már több kérdésnél-válasznál láttam, hogy mindenkit csak csipked, úgyhogy jobb az ilyet hagyni. Vsz. itt vezeti le a feszt szegény.

A kérdésre már fentebb válaszoltam, hogy a gyerekek 2 naponta kapnak tiszta pizsit. Baba korukban naponta cseréltem a hálóruhát, nekem ez így jön be. Én ritkábban cserélek hálóinget, kb. 5 naponta, de jóval később fekszem és korábban kelek a gyerekeknél, szóval kevesebbet is van rajtam, plusz nem izzadok bele, fázós vagyok inkább.

BÚÉK mindenkinek! :)

2012. dec. 31. 10:25
 44/54 anonim ***** válasza:
Az olyanokkal nem kell foglalkozni,azt hiszi azért mert már 5 gyereket szült mindent jobban csinál.Úgy gondolom az otthon nem a katonaság,és attól még hogy nevelem a gyerekem vannak szabályok ilyen apróság,hogy pizsiben iszik kakaót nem hinném,hogy probléma.Mindenki úgy csinálja ahogy akarja,neki biztos nehezebb 5 gyerekkel foglalkozni,és 5 gyerek pizsamáját naponta lecserélni,de attól nem hiszem,hogy mást meg kéne szólni,pizsiben kakaózás ellenére kiegyensúlyozott,értelmes és rendes gyerekem van még a szemetet is kidobja,segít a házimunkába nagyon szeret seperni,törölgetni,a papucsot is felveszi ahogy kimegyünk a szobából,szóval nem hinném,hogy rosszul nevelem..B.U.É.K mindenkinek!
2012. dec. 31. 10:32
 45/54 anonim ***** válasza:
Úgy van, ne is foglalkozzatok többet szegény 5 gyerekes Anyukával, biztos tele van feszültséggel és nem bírja máshol levezetni, idejön csipkedni szegény jóindulatú, kedves "átlag" Anyukákat, akik mindenkinek csak jót akarnak, nem kötnek bele senkibe, csak épp leírják szépen, kedvesen a véleményüket az adott kérdésről, soha nem ítélkeznek, nem pontoznak le 0 % -ra senkit azért mert más a véleménye, mindig nyitottak és barátságosak. Bezzeg ez az 5 gyerekes...azt hiszi, hogy mindent jobban csinál (ez is, ahogy kifejtette, hogy nem érti hogy kerül kakaó a pizsamára - vérlázító: mindig csak kötözködik). Ja, hogy nem Ő arta azt, hogy sajnálja más gyerekét, hanem pont neki írta ezt egy kedves, kiegyensúlyozott, nem feszült Anyuka, csak azért mert nem pizsamában reggeliznek a gyerekei - az nem baj, attól még igenis Ő a kötözködő. Ne is foglalkozzunk Vele, mondom, biztos feszült.
2012. dec. 31. 11:07
 46/54 anonim ***** válasza:
Nahát, engem mégis lepontoztatok kedves átlagos Anyukák, azért, mert 2-3 hetente cserélem a majdnem 5 éves fiam pizsamáját :D:D:D
2012. dec. 31. 11:28
 47/54 anonim ***** válasza:
0%
Szegény 68 % - os, Te is beállsz az engem szidók, lesajnálók közé,csak azért hogy Te is a nagy TEAM részese lehess, nehogy kilógj a sorból. Megsúgom, hogy nem én cikiztetelek oldalakon keresztül az x hetenkénti pizsama cserédért, hanem ezek a nagyon kedves, elfogadó és nyititt Anyukák, akiknek most a nyomukban loholsz...
2012. dec. 31. 11:38
 48/54 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el pszichológushoz, mert egy kicsit üldözési mániád van. Nézd már meg, ki kezdte. Ha nem tettél volna megjegyzést arra, hogy egy gyerek mibe issza a kakaót, senkit nem érdekelt volna, hogy te hogy csinálod. Inkább egy kicsit nézz magadba. Egyáltalán nem érzem magam tökéletesnek, de ahogy te reagáltál, úgy tűnik, te magadat annak hiszed, mert mind az 5 gyerekedbe keményen belenevelted, hogy tilos kakaót pizsibe inni.

Egyébként meg a 68%-os pont nem állt be a sorba, hogy téged üldözzön. És bár nem szoktam ilyet írni, de ha ilyen az idegrendszered, talán nem kellett volna 5 gyereket vállalni, mert el nem tudom képzelni, hogy otthon nem ilyen vagy.

2012. dec. 31. 12:03
 49/54 anonim ***** válasza:
0%

Hát Neked meg egy komoly szövegértési felzárkóztatáson kellene részt venned. Nem "ítélkeztem" afölött, hogy valaki pizsamában issza a kakaót, csak megkérdzetem első körben, hogy hogy kerül kakaó a pizsamára, ha csak alváshoz használják a gyerekek. Te kezdtél el erre föl kötözködni és a harmónikus reggelekről kioktatást tartani.

A 68 % - os válaszoló válaszait sem tudod sajnos értelmezni, neked sem lett volna való gyereket vállani, ha ilyen sötét vagy.

2012. dec. 31. 13:54
 50/54 anonim ***** válasza:

Megkérdezted és utána kioktattál mindenkit, hogy te bezzeg szuperül rászoktattad a gyerekeidet. Miért is vagyok sötét te agyatlan, magadból indulsz ki?

Csak felhívnám a figyelmedet, hogy nem én kakaózok az ágyban a gyerekkel és mielőtt elkezded osztani az észt, ismerkedj meg a számokkal. Ő 81 én 83 %-os vagyok.

Továbbiakban nem érdekel a te idegbeteg, cinikus, fusztrált véleményed, fejtsd ki a férjednek - már ha van.

2012. dec. 31. 14:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!