Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a szülőkről, akik balettra járatják a fiúgyereküket?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyerek jó kedvvel megy, élvezi, és nem hat lóval kell odavontatni, akkor mit szólnék? Jól teszik, hogy törődnek a gyerekkel.

Az én kisfiam úszik, lovagol, judozik, és legutóbb benyögte, hogy szeretne focira menni! :) Biztos van aki úgy néz rám, hogy mit nyúzom a gyereket, de én egyiket sem erőltetem. Egyik sem versenyszerű, csak a jó kedv, a mozgás számít. És persze ezek nem komoly edzések, csak ilyen kis ovis szintű. De megszerettetik vele ezáltal a sportot. És edzés után még legalább 2 óra tombolás jön a játszón! Lefáraszthatatlan a kis pasi! :)

2012. dec. 29. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
3 éves 3 hónapos a fiam.már az óvónők is megjegyezték,meg persze mi is tudjuk,látjuk,hogy milyen hajlékony.spárgát tud csinálni majdnem teljeset,meg a levegőspárga is szinte teljesen megy,éppen nincs teljesen kinyújtva a felső lába,de majdnem.szóval nekem is megfordult a fejemben ez a gondolat,de szerintem nem lesz belőle semmi pont az előítletek miatt.engem nem zavar,a fiam ettől még nem lenne meleg,de nem akarom folyamatosan ezt hallgatni.már azért is rengeteget hallgattam,amikor tavaly Karácsonyra játék konyhát kapott,mert imád főzőcskézni.
2012. dec. 30. 07:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi ezzel a baj?
2012. dec. 30. 09:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, balettozom. A balett tanárom férfi, de nem meleg!! Attól hogy valaki ezt szereti attól még nem kell elitélni.
2013. jan. 6. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!