Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a szülőkről, akik balettra járatják a fiúgyereküket?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 19:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmit,ha szereti,hadd csinálja a gyermek.

Amugy meg szép tartást ad neki.

2012. dec. 29. 19:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy a gyerek szeretne balettozni. Attól még hogy fiú, megteheti, vannak férfi balett-táncosok is.
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Van idejük,pénzük.fontos,hogy a gyerek mozogjon.A gyereknek jó tartása lesz,nem fog kétségbeesni,ha zenét hall és táncolnia kell.Közösségben van,fegyelmet tanul.
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
miért ne járathatná balettra? Ha a gyereknek nem tetszik, majd jelzi. Ha meg tetszik, akkr mi a gond?
2012. dec. 29. 19:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok nekik, mert nincs bennük előítélet.

Szép lesz a tartása a gyereknek, remek izomzatot épít, kitartásra, önfegyelemre, koncentrációra ösztönöz.

Ki tudja, lehet, később megunja a gyerek és áttér valami harcművészeti ágra vagy "fiús" sportra.

Ha szereti a gyerek, csinálja.

2012. dec. 29. 19:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A szülőkről semmi, azokról annál inkább megvan a véleményem, akik ezen fennakadnak.
2012. dec. 29. 19:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért baj kellene hogy legyen?

Semmi extra. Sportol a gyerek és ez a lényeg.

2012. dec. 29. 19:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen szülőkről azt gondolom, hogy nagyon büszkék lehetnek majd a jó mozgású, szép szál fiukra. Én rajongok mindenféle mozgásművészetért, és a balett különösen sok jó dolgot ötvöz magába.
2012. dec. 29. 20:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazából addig semmi, amíg szem előtt tartják, hogy a gyerek mit szeretne. Nem fiús ugyan, de valaki nem ettől lesz homokos vagy igazából nem tudom, hogy mi a célja a kérdésednek. Férfi balettosok is vannak jópáran a világban. Én kézilabdázni szeretném járatni a lányomat, mert én imádom, jövőre lesz 5 éves, akkortól lehet szivacskézilabdára íratni. Az egészet csak azért írtam le, hogy megmutatom neki, ilyen a sport, aztán utána majd ő eldönti, hogy akar-e menni vagy sem. Tehát a gyerektől kellene függenie.
2012. dec. 29. 20:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

jó ötlet, ha a gyerek is ezt szeretné. Viszont nem könnyű dolog.

Végülis hogyan lenne utánpótlás a férfi-balettosokból?

2012. dec. 29. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!