Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Négy éves a kislányom nagyon...

Négy éves a kislányom nagyon sokat hisztizik, de mostanában olyan szinten, hogy már nem tudom hogyan kezeljem. Már próbáltam szép szóval, próbáltam hangosabban, hogy észhez térjen de annál inkább mégjobban üvöltött. Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok, mert ha rászólok, hogy hagyja már abba, annál inkább üvölt még hangosabban, hogy szinte már hangja sincs. Van valaki aki hasonló cipőben jár?
2012. dec. 29. 10:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Állítás a sarokba! Ha kijön, vidd vissza! Magyarázd el neki miért kell ott állnia!

Addig itt marad, amíg abba nem hagya, és bicsánatot nem kér!

Légy kitartó, meglesz az eredménye!

Ne kiabálja vele, ne vegyél róla tudomást, csak vidd a sarokba, mondd nemi itt maradsz 4 percig, mert ezt meg azt csináltad... És ott hagyod!

2012. dec. 29. 10:08
 2/2 anonim ***** válasza:

A lányom májusban lesz 5. Ő is nagyon hisztis, akaratos, bár lekopogom, az utóbbi 1-2 hónapban klasszisokkal jobb a helyzet.

Nálunk 3,5 évesen kezdődött nagyon durván, semmi nem segített, büntetés hatására überbrutál dühkitöréssel reagált. (Emellett figyelemzavros volt, és a testvérféltékenység is akkor jött ki rajta).

Elmentünk Ayres terápiára, és most 2 hónapja TSMT-re. Ez utóbbiban látom a "csodát", bár ugye nem hisztire találták ki, de az idegrendszerét stimulálja, és szerintem nekünk ez tett jót.

(A lányomnál már Asperger szindrómát is emlegettek, de tényleg mostanra kezd normális lenni.)

2012. dec. 29. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!