Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy segítsek rajta?

Hogy segítsek rajta?

Figyelt kérdés

Kisányom nagyon megfázott.Köhög,el van dugulva az orra.Stodal szirupot és Calcimuscot kap,meg kenem a hátát Baby luuf balzsammal,de nem sokat segít:(

Mivel segíthetnék még.28 hónapos.

2012. dec. 27. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél diapulmont a szobájába éjszakára, a fiamnál mindig beválik, sokkal könnyebben lélegzik.

Nekünk a stodal nem volt igazán jó, a lándzsás útifű szirup vált be teljesen.

2012. dec. 27. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ami mindig bevált a régi gyógymód!Sertészsír vagy bármilyen a mellkasára és a hátára fentre de a mellkas a lényeg,rá egy folpac fólia és egy szoros trikó efölé a pizsi de a lényeg a melegen tartás.Kettő nap alatt felszakad és meggyógyul.Ezen kívül hársfatea iszogatás ami ugyancsak felszakít és náthára influenzára kiváló.De olvass kérlek utána hogy ilyen picinek adható e mert azt nem tudom.Gyógyulást!!
2012. dec. 27. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
a stodal itt már kevés lesz szerintem, próbálkozz más nyákoldóval, pl sinupret, vagy acc, ha a torkát is kezdi fájlalni akkor mehet neki a tantum verde spray is. kérdezd meg a dokitokat vagy a védőnőt, mit ajánl, én ha már nagyon gáz a nátha-helyzet, akkor szoktam kérni antibiotikumos orrcseppet, az hamar pontot tesz az ügy végére általában.
2012. dec. 27. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A matraca alá a fejrészhez tegyél egy könyvet,és Nasivi orrspray,ez vált be nálunk az orrdugulásra!
2012. dec. 27. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sinupret, nekünk bevált.
2012. dec. 27. 23:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Orrspray, orrszívás, valami más köhögésre, ha a stodal nem segít. Próbálkozni kell, előbb-utóbb az ember megtalálja a gyereke számára leghatásosabbat. Ezen kívül vágj fel egy vöröshagymát és tedd a hálószobába amíg alszik. Büdös, de nagyon jó. Mézes tea (hársfa).
2012. dec. 28. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!