Megy valaki mostanában kisgyerek (kek) kel wellnesselni? Valami jó szállást keresek, ahol van benti medence és esetleg játszóház.
Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 21:46
1/16 anonim válasza:
Azt nem írtad milyen árfekvésben, de kettőt tudok ajánlani.
Debrecen. Hotel Divinus.
Vonyarcvashegy, Hotel Zenit.
2/16 anonim válasza:
Voltunk már jó pár helyen,de Szegeden ebben a [link] éreztük a legjobban magunkat.Csecsemővel voltunk 7 hóssal és eszméletlenül élvezte és mi is.Minden korosztálynak megfelel.Rengeteg élmény rész van ahol gyerekestől is részt tudtok venni.Ha nagyobbakkal is mentek rengeteg csúszda van.Mi ebben a szállodában szálltunk meg és köntösben mentünk át a fürdőbe a belső folyosón.Így annyiszor és akkor mentünk a fürdőbe illetve a szállásra ahányszor akartunk.Nem fogtok csalódni ha elmentek.
3/16 anonim válasza:
Előző vagyok a szállodát nem linkeltem:
Hunguest Hotel Forrás Szeged
A debreceniben is voltunk az is csodálatos de nálunk ez vitte a pálmát :)
4/16 anonim válasza:
Mi kb.3 havonta megyünk nyaralni :-) Nekünk am tetszetaz Szeged tényleg szuper :-) Meg Budapest az Aqua Wordl ez talán egy kicsit jobb volt , Sümeg hotel kapitány talán ezek azok
5/16 anonim válasza:
Hajdúszoboszló - HungestHotel Aqua Sol vagy Zalakaros - HungestHotel Freya
Mindkettőt csak ajánlani tudom pici gyerkőccel!
6/16 A kérdező kommentje:
A 5 éves a nagy, 1 a kicsi. Zalakaroson és Hajduszoboszlón voltunk már, másfél-két éve, mióta a kicsi megvan nem voltam sehol, és kikapcsolódásra vágyom. Köszi a válaszokat, jöhetnek még ötletek, szemezgetek :))
2012. dec. 26. 22:19
7/16 anonim válasza:
Hotel Kapitány, Sümegen. Egy éves gyerekkel voltunk és nagyon szuperül éreztük magunkat! van benti medence is, nem is egy. Van "játszóház" is de nem megőrző, csak játszószoba.
8/16 anonim válasza:
Mi is voltunk Sümegen a Kapitany hotelben. Nekünk nem tetszett. A medencék vize hideg volt, a játszóház nulla, a kaja finom volt de nem 4 csillagnak megfelelő. Én nem ajánlanám ha babával mennétek. Ami nekünk nagyon bejött az a balatonfüredi flamingo hotel. Na az bababarat! Kaja, medencék, játszóház szuper!!!
10/16 anonim válasza:
Wellness és Családi Hotel Gyula
Hotel Aquarell Cegléd
Mindkettő szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!