Felébresszem? Mikor? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A lányom nagyon rosszul aludt. Aludt 2 órát, utána fent volt fél 5-ig, addig szinte nem is aludt, vagy max perceket. Azóta most alszik. De jön az apja fél 9-körül. És délig ér rá.
Meddig hagyjam szerintetek a kicsit? Nem akarok veszekedést, de azt sem, hogy a kislány egész nap nyűglődjön. Mit tennétek?
2012. dec. 25. 07:47
1/3 anonim válasza:
Én tuti nem ébreszteném fel, nem apuka kényelme az első, hanem a lányod kipihentsége. Ha most felébreszted, apával elvan délig, utána meg te szenvedsz vele, mert nyügös. Ha ezért veszekedik veled, akkor gratulálok neki!
2/3 anonim válasza:
Kicsit azért komoly, hogy kikéred a véleményt, aztán ha nem tetszik, lepontozod. Első és egyetlen válaszoló voltam!
3/3 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le! Én zöld kezet nyomtam!
2012. dec. 28. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!