Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » S. O. S.! S. O. S.! Kétszer...

S. O. S.! S. O. S.! Kétszer hányt nagymennyiséget 3 éves gyerek, majd elaludt! Felébresszem, hogy megitassam?

Figyelt kérdés
Félek, hogy kiszárad, de attól tartok, ha most felébresztem sem teszek túl jót neki...
2012. júl. 8. 23:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én megitatnám, és utána alhatna tovább. A kiszáradás amúgy is okozhat álmosságérzetet, stb. Jobb biztosra menni. Biztosan visszaalszik utána! Mielőbbi gyógyulást!
2012. júl. 8. 23:19
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd aludni. Napközben ivott rendesen?
2012. júl. 8. 23:20
 3/15 A kérdező kommentje:
Rendben, felébresztem. Köszönöm!
2012. júl. 8. 23:20
 4/15 anonim ***** válasza:
És miért hányt? Napszúrás, gyomorrontás, esés??
2012. júl. 8. 23:23
 5/15 A kérdező kommentje:
Ivott, de azért attól nem vagyok nyugodt egy ilyen után, de kénytelen vagyok hagyni, mert nem tudom annyira felébreszteni, hogy biztonsággal a szájába töltsek egy kiskanálnyi vizet. Ennek ellenére normális mély álomnak tűnik, nem hiszem, hogy a kiszáradás jele lenne, kicsit felébredt, de irtózik a gondolattól, hogy igyon:(
2012. júl. 8. 23:28
 6/15 A kérdező kommentje:
Na ez most bonyolult. Én is rosszul vagyok, tegnap óta, de nekem csak erős hasi görcs, lehet, hogy vírus, vagy kaja, de mivel én ma kicsit kidőltem, apa kitett magáért, lehet gyomorrontás is...
2012. júl. 8. 23:30
 7/15 A kérdező kommentje:
Ó, te jó ég, most mondta a férjem, hogy a fejét is beütötte ma!!! Akkor ügyelet.
2012. júl. 8. 23:34
 8/15 anonim ***** válasza:

Ezért kérdeztem, mert nem mindegy mi az oka a rosszullétnek. :(

Majd írj! Jobbulást!

2012. júl. 8. 23:42
 9/15 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm! Ez hihetetlen, hogy három dolog így összejöjjön, hogy ne tudjam mitől van...
2012. júl. 8. 23:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Voltatok ügyeleten?
2012. júl. 9. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!