Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Majdnem 4 éves gyerkőcötök...

Majdnem 4 éves gyerkőcötök alszik még délután?

Figyelt kérdés
Kisfiam az oviba mindég alszik. Itthon már hadakozik ellene, de általában letudom tenni jó kis érvekkel. Mert még szüksége van rá. Persze van hogy nem alszik hétvégén (karikor meg főleg nem fog, rokonok, ajándékok stb), de ilyenkor már este fél 7-7 között alszik.
2012. dec. 23. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
ez igy normális.nálunk is ez van,és 4 éves múlt.
2012. dec. 23. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyre kevesebbszer :-)
2012. dec. 23. 13:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hónap múlva lesz 4 éves és mióta ovis csak ott alszik, itthon nem.
2012. dec. 23. 13:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Enyém minden nap alszik napközben, ha izgul, ha nem, ha hétvége van, ha nem. Nagy alvásigénye van. 4 éves
2012. dec. 23. 13:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam jövő hónapban 6 éves lesz,az oviban általában alszik,ha itthon van akkor is leszoktunk feküdni 13 óra környékén,és van amikor el is alszik, ha nem akkor legalább pihen.
2012. dec. 23. 13:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Én fiam januárban lesz 4 éves, és igen, alszik, méghozzá cca 3 órányit délután. Ha oviban van, akkor nagyon nyűgös hazafelé, mert kevés neki az ottani alvásidő.

Éjjel: 22-9-ig alszik.

Pedig frankón nagyon mozgékony, szinte hiperaktív kiskölök:)

2012. dec. 23. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
bizony van,sajnos már az oviba is előfordul hogy nem alszik,el az óvónénik legnagyobb dajkálására sem.itthon hétvégén letudom tenni és általában alszik is,de van hogy csak nézelődik,és volt már hogy ki is maradt az alvás,ilyenkor még sete se nyűgös,és jó kedvű egész délután,tehát annyira már nincs szüksége rá.
2012. dec. 23. 16:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Oviban nem, itthon többnyire igen. Ha alszik, ha nem, este 9-f10-kor alszik el, 7-f8 közt kel.
2012. dec. 23. 21:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 14 éves vagyok, és minden délután alszok.Akkor aludjon mindenki, amikor jól esik neki. :))
2012. dec. 24. 00:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Oviban többnyire igen, 7végén 10-ből 7-szer igen, de ilyenkor is úgy, hogy kb. 2-fél3 mire már tényleg elálmosodik (3.5 éves múlt), húga 2 múlt ő azért 1-kor már álmos, ő még kivétel nélkül el is alszik.

A nagy ha nem alszik az nem izgat már minket mert mostanra már nagy annyira, hogy nyűg nélkül bíírja estig. Ilyenkor fél9-kor eldől.

2012. dec. 24. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!