Ti beköltöznétek belvárosba kertvárosból ha?
albérletben lakunk,panelból-saját,hiteles- kertesbe költöztünk,mert azt hittük ez a jó nekünk. az ovi ugyan messze van,de a férjem bevállalta a kocsikázást. viszont azóta történt,hogy:
a munkája kaotikusabb lett,több felelősséggel,minden nap ideges h odaér-e az oviba a gyerekekért-én újszülöttel vagyok itthon,jogsim nincs,bkv-val 40 perc lenne oda és ugyanannyi vissza és 2 kicsi ovis van. szegények átlagban vagy fél 6ig ottvannak,és reggel 7kor ők az elsők.
tök jó a kert de ugyanúgy elvágyódunk programokra játszótérre
mivel a férjemnek kocsikázni kell a benzin meg az egekben 40-50e csak erre megy el
nekem igazából semmi sincs közel,azt hittem a lakótelep után kész felüdülés lesz a nyugalom,de nem,sőt,nagyon idegesitő h szegéyn férjemet kell minden miatt ugráltatnom,mert minden kb 20-30 perc sétára van.ami alapőból nem akkora baj,de ebben a szutyok időben,császármetszés után kisbabával nem a legjobb
viszont most néztem,h a férjem munkahelyénél nagyon szép lakások vannak kiadóak,megspórolnánk a benzinköltséget,én rengeteg mindent letudnéák újra venni a férjem válláról,gyalog mehetne dolgozni stb. ez a lehel tér,nyugati,szent istván parknál lenne-bár nem tudom milyen ott élni
de ez meg mégiscsak kertes,és jó a levegő..
nagy a dilemma,ti mit tennétek??
Belváros! Én már a kertvárosban is megőrülök. Laktam falun, kisvárosban, Pest mellett falun, kertvárosban, de a belvárosi nyüzsgés nélkül most egy kisgyerek mellett megőrülnék.
De nekünk van hova menni vidékre, nagyszülők, nyaraló! Szóval így van egy kis nyugalom is, pont elég.
A megspórolt albérlet különbségből és benzinpénzből ti is mehetnétek nyaralni, telelni, tartalmasan kikapcsolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!