Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megszeretheti még az ovit a...

Megszeretheti még az ovit a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Három hónapja ovis a fiam, eleinte nagyon tetszett neki,sokat mesélt róla.Délig van csak.Már hetek óta viszont mindig mondogatják az óvónők hogy nem olyan mint eleinte, visszahúzódó, mostanában nem játszik a többiekkel sem, csak ül.Nem tudják miért, nem történt semmi olyan az oviban, és nálunk sem volt változás itthon.Nagyon elkeseredtem.Reggel megy be, nincs vele baj, csak napközben rosszkedvű, többször elpityeredik.Ez már lehet így marad, vagy majd változhat még?Nagyon kellene hogy ott aludjon majd jövőre ebéd után, de ha ennyire magába roskad ott, hogy hagyjam ott egész nap???
2012. dec. 19. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Én kicsinek soha nem szerettem az ovit és valahogy így felnőtt koromban sem szeretem :/ Nem tudom miért van ez....
2012. dec. 19. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Mennyi idős? Csak mert a nővéremék hamar beadták az oviba 2,5 évesen a kislányukat és szinte depis lett a gyerek.Fél évig próbálkoztak de annyira befordult, hogy inkább kivették.Most 4 évesen kezdte újra és nagyon élvezi, vannak barátai szeret ott lenni, megért az ovihoz.A kislányomat én sem adtam még be ő áprilisban lesz 3 de majd csak szeptembertől kezd, remélem nem lesz gond vele.

Lehet a kisfiad is kicsi még hozzá, vagy esetleg ott érhette valami hatás ami miatt nem szeret ott lenni.Lehet neki is egy kis idő kell csak.

2012. dec. 19. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Mostanra jött rá, hogy ez nem valami buli, választható dolog, hanem muszáj menni :) Jó lenne, ha találna valami kis barátot magának, akkor szívesebben menne. A fiam, ha nem akar menni, akkor csak mondogatom, hogy gyere, ott lesz a Zolika, mindjárt játszhatsz vele és már veszi is a kabátot.

Kicsiként én sem szerettem az ovit, de én azért, mert sokszor bántottak a fiúk :S

2012. dec. 19. 16:58
 4/4 A kérdező kommentje:
3 éves.Ilyenkor már szerintem kell nekik a társaság.Azt nem tehetjük meg hogy kivesszük.Eddig szeretett menni, pár hete van ez hogy nem érzi ott jól magát.Hát nem tudom, most meg itt lesz a hosszú karácsonyi szünet.Hátha pont ez tesz jót neki.
2012. dec. 19. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!