Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan jellembeli tulajdons...

Van olyan jellembeli tulajdonságod vagy szokásod amit nem szeretnél átadni gyermekednek?

Figyelt kérdés
Mi az és hogyan teszel az ellen, hogy eltanulja tőled?
2012. dec. 18. 12:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hirtelen haragú vagyok. Sajnos hiába...a stressztűrő képességem mióta megvan a kicsi 365%-os javulást hozott, de hiába.

A gyerkőc ugyanolyan, mint én...kinézetre és természetre is. A férjem szerint magamat klónoztam. :)

2012. dec. 18. 21:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Pont ugyanaz, mint neked. Nem ismerkedek könnyen, nem vagyok jó kezdeményező, és nagy társasági ember. Szeretném, ha a fiamnak több barátja lenne, és jobb kapcsolattartó válna belőle. Az apja más, csak nálunk nem tudja sajnos eltanulni tőle, mert az apja nem tartja vele a kapcsolatot.
2012. dec. 26. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!