Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adtok a bölcsiben a közösen...

Adtok a bölcsiben a közösen adott csoport-ajándékon kívül Karácsonyra a dadus-, és gondozónéniknek vmit? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés

Én szívesen adnék vmi kis apróságot, és tényleg jó szívvel adnám, hálás vagyok nekik, hogy a gyerekem jól érzi magát, ezt nagyrészt nekik köszönhetem.

De mondtam a bölcsiben 1-2 anyukának, és lehurrogtak, hogy ne kezdjem ezt el, mert akkor mindig el fogják várni, és akkor elindítok egy lavinát, hogy adni "kell", és nem mindenki teheti, vagy akarja megtenni ezt...

Mit gondoltok erről?

2012. dec. 14. 13:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi viszünk nekik fejenként egy 5000Ft-os könyvutalványt,ha nagyon utálnám ôket,akkor is adnék,csak kisebb értékben.
2012. dec. 14. 14:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs csoportajándék, így adunk a két bölcsis-néninek, akik hivatalosan a csoporttal vannak kb. olyan 2-2000 Ft értékben ajándékot. Egyébként nagyon meg vagyunk velük elégedve.

Szerintem ha lenne közös ajándék - amit tényleg közösen megbeszéltünk -, akkor viszont én nem adnék külön is. Ha nagyon nagy benned az adakozhatnék, szerintem vagy valami tényleg mütyürt adj (süssetek mézeskalácsot vagy rajzoljatok valami köszönő-lapot a gyerekkel) vagy esetleg adakozz az egész csoport/bölcsőde számára valami közösen használhatót és szóban fejezd ki mellé a háládat.

2012. dec. 14. 14:16
 13/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, akkor okés, adok nekik, és nem törődök a többi anyukával, akik negatívok..-))

Kedves utolsó:

Én 5000Ftot azért kicsit sokallok, de ki mennyit tud szánni erre a dologra, az tény, és biztos, hogy nekik is jó érzés, ha vmivel kifejezzük a hálánkat mi szülők is, legyen az 500, vagy 5000Ft os ajándék.

Mindenkinek nagyon boldog békés ünnepeket kívánok!

2012. dec. 14. 14:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Veszek a két óvónőnek, és a dadusnak egy mécsest.Olyan szépet láttam 500-ért a Auchanban, hogy még nekem is kellene.1500 az nem egy annyira nagy összeg szerintem, és mégis kapnak valamit.A gesztus a lényeg.
2012. dec. 14. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!