25 fős csoportba jár.Arra gondolok,amikor gyümölcsnap van és egy,vagy két szülő bevisz gyümölcsöt az egész csoportnak.Azért írtam le,mert nem tudom hogy ez mindenhol szokás-e.Még nem esett rám az idő,de nem tudok semmit erről.
Azért nem lenne semmi 25 db banán. Szóval abból is max. 2 kg kell majd, és felvágják nekik.
Nálunk így szokás.
2012. okt. 12. 22:08
2/10 anonim válasza:
Nálunk is felvágják.
A kb 20 gyerekre viszek 8-10 darab banánt vagy 8-10 darab almát. Elvileg itt is 25-en vannak, de 20-nál több gyereket még sosem láttam a csoportban, inkább 16-17-en vannak.
Volt hogy 5 darab almát vittem, annak is nagyon örültek.
2012. okt. 12. 22:10
3/10 anonim válasza:
2-3 kilót szoktam vinni, mindig vegyesen az idénynek megfelelő gyümölcsökből válogatva.
2012. okt. 12. 22:11
4/10 anonim válasza:
Akkor nálunk annyiból jobb a rendszer, hogy mindig visz mindenki :) Kb. 1-2 db gyümölcsöt kell vinni, jó vegyes lesz és biztos jut mindenkinek.
2012. okt. 12. 22:28
5/10 anonim válasza:
Amikor gyümölcsnaposak voltunk, én vittem 1 nagy fürt banánt, 1 csomag mandarint és 1,5-2 kiló almát. Feldarabolták és gyümölcssalátának megcsinálták.
2012. okt. 12. 22:45
6/10 anonim válasza:
ami éppen idény gyümi
de vittem már retket ubit paprikát karalábét répát mogyorót diót mazsolát
változó mennyit vittem egy alkalomra
soha nem volt gond miatta
a zöldséget vagy a uzsi kenyérre kapták meg vagy pl a répát pucolva 10óraira
2012. okt. 12. 23:03
7/10 anonim válasza:
a fiam csoportjaba 28-an vannak,4-5kg gyumolcsot ,zoldseget kell vinni vegyesen +egeszseges ragcsakat ,köles golyot szoktam meg venni 1ket csomaggal
2012. okt. 13. 07:52
8/10 anonim válasza:
Nálunk gyümölcsnapon minden szülő visz, általában megbeszéljük melyik hónapban ki mit. Így vegyes lesz és egy egy szülőre nem hárul több kilónyi megvétele, csak pár darab.
2012. okt. 13. 09:42
9/10 anonim válasza:
Nálunk hetente kell vinni pár db-ot, én egy fürt banánt v. 5 db almát vagy 0,5-1 kg mást szoktam vinni (narancs, mandarin, barack, körte stb)
De vittem már répát és karalábét is :)
2012. okt. 13. 15:43
10/10 anonim válasza:
Nálunk 28-an vannak a csoportban, heti egyszer van gyümölcsnap, amikorra 4-4 gyerkőc van mindig beosztva. Én kb 1-1,5 kiló gyümit szoktam vinni, jövő héten sütőtököt (2-3 darabot)viszünk, abból van itthon egy csomó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!