Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van még rajtam kívül, akinek...

Van még rajtam kívül, akinek kisfia majdnem 4 éves és 14 kiló összesen?

Figyelt kérdés
annyira keveslem de igazából meg nem látom vékonynak,mert nem is olyan magas és rendes kis pocakja is van.érdekelne hogy van e más is így és ti hogy látjátok?! köszi
2012. okt. 6. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Nálunk az oviban van a 4 éveseknél van 12 kilós és 20 kilós is. Szerintem nem normális.

2012. okt. 6. 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:
teljesen normális. A súlytáblázatokban is benne van az ideálisban. Az én fiam már elmúlt 4éves, 14,5kg, teljesen normálisan néz ki, egészséges, és nem is vézna (104cm)
2012. okt. 6. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom is majdnem 4 éves, 12.5 kg és 94 cm. Mindig is kicsi volt, én is az voltam/vagyok (158 cm most 31 évesen, nagyobb már nem leszek.. :-) Ennyi idősen én is ekkora voltam.

Teljesen egészséges a fiad szerintem is.

Most mégték őket pont az oviban, 3-4 évesek, 11-20 kg-ig láttam súlyt és 92-105 cm.ig kb magasságot. Senkire nem mondták, hogy gond lenne.

2012. okt. 6. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
A kisfiam júliusban volt 4éves,akkor 98cm volt és 14.5 kg. Most, 2 hónappal később már 100 cm és 15.25 kg–nak mértékben. Nyáron is és most is jól nézett ki. A lényeg, hogy fejlődjön! Ne aggódj, a 14kg nem kevés. Egyébként ő milyen magas?
2012. okt. 6. 14:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Én normálisnak gondolom, annak ellenére, hogy a lányom 17 kiló, de ő magas is nagyon (108-109 cm). A korosztályában a többi gyerek mind alacsonyabb is és a súlyuk is kisebb.
2012. okt. 6. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam 1 hónap múlva lesz 4 éves,105 centi,és még nincs 15 kiló,de a hasonló korú kis barátai is,akikkel pici kora óta összejárunk,azok is ekkorák.Az utóbbi 8 hónapban nem hízott semmit,mert állandóan ugrál,kézen áll,fejen áll,bukfencezik:),de sokat nőtt.

A tesó erősebb csontozatú,ő 2 évesen volt 15 kiló,de sokkal magasabb is volt...

Szerintem nem kell aggódnod:)!

2012. okt. 7. 07:45
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenki válaszát,akkor megnyugodtam.én úgy vettem észre hogy kb. 1 év kell mire hízik 1 kilót...tehát nagyon lassan de fejlődik:)

Magassága,pontosan nem is tudom,úgy 2-3 hónapja mértem,akkor 100 centi volt kereken,hogy nőtt e azóta nem tudom,max. 1-2 centit,nem egy égimeszelő:)

2012. okt. 7. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Az én fiam májusba lesz 4 éves.Ő most 14 kiló,és 105 centi.

Az ovis csoportba egy kisfiú van aki kisebb tőle súlyba és magasságba.A többi kisfiú mind magasabb és nehezebb is mint az én fiam.

2012. okt. 7. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!