Van még rajtam kívül, akinek kisfia majdnem 4 éves és 14 kiló összesen?
Szia!
Nálunk az oviban van a 4 éveseknél van 12 kilós és 20 kilós is. Szerintem nem normális.
Az én lányom is majdnem 4 éves, 12.5 kg és 94 cm. Mindig is kicsi volt, én is az voltam/vagyok (158 cm most 31 évesen, nagyobb már nem leszek.. :-) Ennyi idősen én is ekkora voltam.
Teljesen egészséges a fiad szerintem is.
Most mégték őket pont az oviban, 3-4 évesek, 11-20 kg-ig láttam súlyt és 92-105 cm.ig kb magasságot. Senkire nem mondták, hogy gond lenne.
Szia!
Az én fiam 1 hónap múlva lesz 4 éves,105 centi,és még nincs 15 kiló,de a hasonló korú kis barátai is,akikkel pici kora óta összejárunk,azok is ekkorák.Az utóbbi 8 hónapban nem hízott semmit,mert állandóan ugrál,kézen áll,fejen áll,bukfencezik:),de sokat nőtt.
A tesó erősebb csontozatú,ő 2 évesen volt 15 kiló,de sokkal magasabb is volt...
Szerintem nem kell aggódnod:)!
köszönöm szépen mindenki válaszát,akkor megnyugodtam.én úgy vettem észre hogy kb. 1 év kell mire hízik 1 kilót...tehát nagyon lassan de fejlődik:)
Magassága,pontosan nem is tudom,úgy 2-3 hónapja mértem,akkor 100 centi volt kereken,hogy nőtt e azóta nem tudom,max. 1-2 centit,nem egy égimeszelő:)
Az én fiam májusba lesz 4 éves.Ő most 14 kiló,és 105 centi.
Az ovis csoportba egy kisfiú van aki kisebb tőle súlyba és magasságba.A többi kisfiú mind magasabb és nehezebb is mint az én fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!