S. O. S A mini yorkim ma eddig négyszer hányt, és jó sokat ( a kutya összesen másfél kiló ) Levert hangulata van. Mit tegyek?
Eddig négyszer hányt, de baromi sokat, és nem tudom hogy mit csináljak vele. Mert felhívtam a "közelben" levő orvosokat, de csak egy kisállat kórház van nyitva, de ott telt ház van.. ://
Mit csináljak? :'(
( gondoltunk arra, hogy megevett valamit, de semmit. Csak Royal Canin tápot eszik, egy falat párizsit vagy gyümölcsöt sem kap, mert az állatorvos azt mondta, hogy elég neki a táp.. )
Hát, a royal caninban nem hiszem.. jó drága, és még a tenyésztő adta. csak azt eszi. Most mondja anya, hogy amikor tegnap jött értem kocsival. ( osztálykirándulásról érkeztem meg) akkor hozta a kutyát is, és ott kimászot a táskából és azt mondja anya, hogy lehet, hogy a földön megevett valamit.. ://
Most alszik, bármi van, írok. hát elvinném, de mondom csak egy van nyitva és ott azt mondták, hogy teivannak.://
jajj. nagyon félek. :'(
Most megitattam fecskendőből, jobban van szeritnem, már nem hányt fél vagy 1 órája kb. Az előbb ugatott, és most a kanapén a párnán fekszik.. :)
Szerintem jobban van, de hívjuk majd az orvost.
Itass vele sok vizet és vidd el dokihoz ha nem javul estére.
(tudom hogy most nem ez a legfontosabb de nem bírom megállni: nem létezik mini yorki!!!)
Mi az,hogy teltház van egy állatkórházban?
Nem biztos,hogy ott kéne hagynod a kutyát,diagnózist és gyógyszert kérnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!